RECEPT OSTAJE ISTI, ŽELIMO DA NASTAVIMO SERIJU: Ivanović jedva čeka duel Zvezde i Mege

Novosti online 02. 04. 2023. u 16:45

TREBER košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je danas da njegov tim na meču sa Megom želi da nastavi pobedničku seriju.

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Crvena zvezda će sutra gostovati ekipi Mege u 24. kolu regionalne ABA lige. Utakmica će biti odigrana od 18 sati u hali "Ranko Žeravica".

Aktuelni srpski i regionalni šampion želi da nastavi pobedničku seriju, pošto je pre meča sa Megom ostvario tri trijumfa u Evroligi.

- Ponoviću sve ono što sam rekao i u najavi prve utakmice sa ovim timom, posebno to važi sada kada je ova ekipa i rezultatima pokazala da ima kvalitet uz mladost i talenat, koji smo potencirali pred najavu prve utakmice. Sada uz taj kvalitet imaju i samopouzdanje, ostalo se nije promenilo igraju brzo u tranziciji sa puno kontranapada. Recept ostaje isti, igrati čvrsto i zaustaviti ih, jer i mi želimo da nastavimo našu seriju, rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaši Crvene zvezde su danas odradili trening i spremno dočekuju duel sa Megom.

- Mlada ekipa, koja želi da se afirmiše, igraju dobro, zabeležili su seriju pobeda, i uz to imaju nekoliko iskusnih igrača. Ne menjaju stil igre, igraju brzo, mnogo šuteva, kontranapada,  cilj je da nametnemo naš ritam i igramo našu košarku jer želimo pobedu u ovoj utakmici, rekao je košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

Pogledajte više