"ZNALI SMO DA ĆEMO IH DOBITI, ZNAO JE I PARTIZAN TO!" Duško Ivanović održao neobičnu konferenciju za štampu posle večitog derbija

Novosti online 13. 03. 2023. u 23:03

TRENER KK Crvena zvezda Duško Ivanović na zanimljiv način se obratio javnosti posle poraza u večitom derbiju.

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Podsetimo, Partizan je gubio sa 20 razlike, a uspeo da pobedi Crvenu zvezdu u utakmici ABA lige, posle čega je strateg crveno-belih najpre na konferenciji za medije rekao sledeće:

- Prvo poluvreme smo odigrali dobro, a onda smo ušli u greške, kako u odbrani, tako i što se tiče gubljenja lopte u napadu... - počeo je Ivanović.

Upitan šta misli o tome što se njegovoj ekipi ponovo desilo da prokocka prednost, kao i u Evroligi protiv Panatinaikosa, reagovao je burno dok je pitanje još trajalo:

- Nema ovo nikakve veze sa utakmicom sa Panatinikosom. Ali, baš nikakve! - rekao je Zvezdin trener, a onda sačekao kraj pitanja ("... da Zvezda opet procoka onoliku prednost i pada bez povratka") i odgovorio na nesvakidanjši način:

- Najvažnije mi je pred meč bilo kakav ćemo "filing" imati moji igrači i ja posle utakmice, bez obzira da na to pobedili ili ne. Mi smo bili uvereni da ćemo pobediti. A što je najgore, ili najbolje za nas, Partizan je isto znao da ćemo ih dobiti! - rekao je Ivanović.

 

On se osvrnuo na promašaje u drugom poluvremenu ("neke otvorene šuteve smo promašivali, a Partizan nije"), dok je odsustvo Nedovića i Dobrića u drugom poluvremena opravdao ovako:

- Nisu mogli da igraju. Obojica su imali probleme i zato nisu igrali.

 

Na pitanje šta se dešava sa Lukom Vildozom, koji je pružio partiju ispod očekivanja crveno-belih navijača, rekao je:

- Vratiće se Luka. Svaki igrač ima tokom sezone uspone i padove, vratiće se on! - uveren je Duško Ivanović.

Tabela ABA lige:

Bonus video: Crveno-bele čarolije - Čudesno poluvreme Zvezde u večitom derbiju

 
Pogledajte više