LJUT KAO RIS: Zvezda stigla do 20 razlike protiv Partizana, a onda je njen trener Duško Ivanović pobesneo zbog - njega!

Novosti online 13. 03. 2023. u 21:25

TRENER KK Crvena zvezda Duško Ivanović bio je izuzetno ljut na jednog svog igrača tokom "večitog derbija" u ABA ligi, iako je u tom trenutku šampion regionalnog nadmetanja imao ogromu prednost.

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Naime, nakon što su crveno-beli poveli sa 26:46 pred kraj druge četvrtine, Filip Petrušev nije u odbrani uradio ono što je strateg gostujuće ekipe od njega tražio, pa je posle pik-en-rol akcije Partizan smanjio zaostatak na "-18".

Pozvao je tada Ivanović pomenutog krilnog igrača, vrlo ljutito mu rekao šta od njega očekuje, ali...

U sledećoj akciji Zvezde, nakon izgubljene lopte, Petrušev se nije dovoljno potrudio u jednom skok-duelu, pa je umesto do lopte - došao samo do lične greške. Odmah potom Ivanović ga je izveo iz igre, nezadovoljan onim što je, pre svega u defanzivnom smislu, Petrušev do tada pružao.

Filip Petrušev je, inače, u prvom poluvremenu na parketu proveo devet minuta i 11 sekundi, ubacio je sedam poena (šut 2/3 za dva, a 1/1 kada se o trojkama radi), promašio je oba slobodna bacanja, ostvario jedan skok i imao jednu izgubljenu loptu. S njim u petorci, Zvezda je dala šest poena više nego što je primila.

Večiti derbi Partizan - Crvena zvezda večeras možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

Pogledajte više