"BILO MI JE ŽAO IGRAČA!" Trener Crvene zvezde Vladimir Jovanović posle novog poraza, sada od Reala, otvorio dušu i priznao šta mu teško pada

Novosti online 21. 10. 2022. u 22:57

TRENER košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović nije osetio slast evroligaške pobede ni posle meča četvrtog kola, ali taj zadatak ionako nije bio lak - igralo se s Realom u Madridu, pa nije mnogo ni očajavao. Ipak, jedna stvar mu je teško pala.

Screenshot: Euroleague TV

Podsetimo, posle poraza od Baskonije, u Španiji je Crvena zvezda izgubila i od Reala, posle čega je strateg šampiona ABA lige i Srbije najpre ovako govorio:

- Definitivno, ovo jeste težak period za nas, ali to je tek početak sezone. Pa, 55 utakmica je pred nama, nema razloga da patimo mnogo u ovom trenutku. Imali smo težak raspored u uvodna četiri kola, a što se ovog meča tiče...  Prva četvrtina nije bila dobra, to nam je otežalo posao, iako smo imali šanse da se vratimo u meč. Na kraju mi je bilo žao igrača, nisu zaslužali da izgube sa 16 razliќe! - rekao je Jovanović za Evroliga TV.

Upitan šta će reći igračima u svlačionici, kratko je odgovorio:

- Ja sam uvek ponosan na njih, ali definitivno moramo da promenimo neke detalje. Na njima ćemo i poraditi - zaključio je Vladimir Jovanović.


BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

Pogledajte više