"HVALA, VELIKO HVALA!" Zbog ovoga se Aleksandar Đorđević zahvalio navijačima Crvene zvezde

D. N. 28. 02. 2022. u 21:10

BILA je vrlo interesantna i sama evroligaška utakmica Crvena zvezda - Fenerbahče, ali i jedna scena koja se desila pred njen početak.

FOTO: Nebojša Paraušić

Kada je košarkaška legenda naše zemlje, svojevremeno kao igrač a potom i kao selektor, Aleksandar Đorđević, izašao na parket hale "Aleksandar Nikolić" u ulozi šefa stručnog štaba turskog kluba, dočekan je aplauzima.

To, naravno, ne bi trebalo da je ništa neobično, ali imajući u vidu da je u pitanju čuveni as Partizana, nije baš uobičajeno da pristalice Zvezde nekoga iz tabora najvećeg rivala pozdrave na taj način. Tim pre što je došao na utakmicu protiv njihovog omiljenog tima, da ga pobedi.

O tome se povela i kraća diskusija na konferenciji za medije posle meča u kome je Zvezda savladala Fenerbahe.

Na reči "Kako ste videli doček od strane navijača, aplauz...", Đorđević je, dok novinar još nije završavao pitanje, počeo da odgovara i to ovako:

- Kao i uvek kada se pojavim kao protiv Crvene zvezde, uvek me dočekaju na ovaj način i, ovaj... Ja sam izrazito, izrazito zahvalan. Verovatno cene protivnika, ne znam ni ja, ali... Hvala. Veliko hvala. Ja cenim jako to što oni urade, rekao je Aleksandar Đorđević.

BONUS VIDEO: Zvezda podigla pehar Kupa Srbije

 
Pogledajte više