"ŽELJKO, ŠTA MI URADI?!" Navijač Partizana očajan što će "morati da navija za Albaniju" (VIDEO)

Novosti online 19. 10. 2021. u 20:49

PARTIZAN je sjajno zakoračio u Evrokupu predvođen legendarnim trenerom Željkom Obradovićem, a u prvom kolu je spektakularno prvo poluvreme u Nemačkoj dovelo i do šaljivih reakcija pojedinih navijača crno-belih.

Foto: N: Paraušić, arhiva VN

Kako i da ne budu zadovoljni, kada je Partizan već posle dve deonice imao 21 poen prednosti na gostovanju Hamburgu?

Nije se znalo šta bolje funkcioniše u igri "Žocovog" tima, da li brz protok lopte, da li preciznost sa distance, da li tranzicija posle zaustavljanja rivala. Ali, jedan detalj se izdvojio u tom prvom poluvremenu.

Naime, pri rezultatu 33:49, letošnje pojačanje kluba iz Humske, Dalas Mur, pogodio je nestvarnu, dalekometnu trojku:

Usledila je burna reakcija i nekoliko desetina bučnih "grobara" u hali Hamburg Tauersa, ali i brojni komentari pristalica Partizana na društvenim mrežama.

Kako je Mur Amerikanac koji je prihvatio poziv Košarkaškog saveza Albanije da igra za tamošnju reprezentaciju, jedan navijač crno-belih je u šali poručio na Tviteru:

- Eto šta mi Željko Obradović uradi, sad posle Srbije u košarci moram zbog Mura navijati za Albaniju. Željko, brate, šta uradi od mene, zar pod stare dane da budem izdajnik?, našalio se ovaj navijač KK Partizan.

Zadovoljstva je bilo na sve strane, kada se radi o pristalicama nekadašnjeg klupskog prvaka Evrope u košarci, a mnogi su to podelili sa svojim pratiocima i na društvenim mrežama.


- Prelep osećaj gledati ovakav Partizan, poručila je jedna navijačica crno-belih.

- Ovi navijači Hamburga što više pevaju "difens!" (engl. "odbrana!), Partizan sve nemilosrdnije tovari u koš, poručio je drugi.

- Ma, uživanje je gledati ovakav Partizan, pisao je treći...

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 
v
 
Pogledajte više