ROGAN: Pobedila zdrava priča! BONDŽULIĆ: Pošteno nije dovoljno dobro! (VIDEO)

Novosti online 19. 05. 2021. u 21:11

SUZE radosnice trenera Voždovca Predraga Rogana posle trijumfa nad Javorom, kojim je izboren opstanak, najbolje pokazuju dramu viđenu u završnici u Super ligi Srbije

Foto: M.Vukadinović

Veče radosti i tuge "na krovu". Remi bez golova mogao je potencijalno da izbaci oba večerašnja protivnika, ali Rad nije slavio u Subotici pa su se građevinari pridružili Ivanjičanima u Prvoj ligi Srbije.

- Ovaj bod nas je ostavio u ligi, čestitke momcima, klubu, jer je ovaj klub zaslužio da ostane. Ne mogu sad da analiziram utakmicu, vidite kakve su emocije, koliko je bilo stresa u ovih mesec dana. Mi sportski radnici, treneri, promovišemo zdravu priču, fudbalsku priču i ona je danas pobedila - rekao je posle utakmice Predrag Rogan.

Trener Javora Igor Bondžulić je razumljivo bio mnogo lošije raspoložen.

- Mi smo odigrali pošteno, ali to nije bilo dovoljno. Žao mi je što smo Voždovac i mi došli u sitaciju da igramo u poslednjem kolu za opstanak, nismo to zaslužili. Čestitamo domaćinu, fudbal će se igrati i dalje. Protiv nekih stvari se nije moglo, 46 bodova je dobar rezultat, ali ne i dovoljan da se opstane u ovakvom takmičenju - zključio je Bondžulić.

Pogledajte više