PARTIZAN PRODUŽIO SARADNJU SA SPONZOROM: Pojačan ugovor sa Soccerbetom (FOTO)

Novosti online 11. 01. 2023. u 18:51

FUDBALSKI klub Partizan potpisao je danas novi sponzorski ugovor sa kompanijom SK Soccerbet čija je i novčana vrednost značajno veća u odnosu na prethodni.

FOTO: FK Partizan

Kako su saopštili iz Humske, oduševljenje saradnjom, zbog nastupa i u nacionalnom prvenstvu, ali i u UEFA Ligi konferencije, nisu krili kako predstavnici crno-belih tako i kompanije SK Soccerbet.

U pristustvu predstavnika medija i prvotimaca "parnog valjka", ugovor su potpisali generalni direktor FK Partizan – Miloš Vazura i jedan od čelnika SK Soccerbet – Nenad Gligorov.

Svečanost je imala poseban značaj za Andriju Grujića. Njemu je, kao dobitniku specijalne premije koju u okviru velike nagradne igre dodeljuje Soccerbet, napadač crno-belih Rikardo Gomeš uručio ključeve automobila BMW 420D.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su i  direktor marketinga – Dragan Velanac  i sportski direktor – Ivica Kralj, kao i prvotimci – Rikardo Gomeš, Kvinsi Menig, Patrik Andrade, Aleksandar Popović, Slobodan Urošević, Marko Živković, Nemanja Stevanović i Siniša Saničanin.

BONUS VIDEO: Fudbaleri Partizana izašli na teren u Zemunelu

Pogledajte više