PETRIĆ NE ODUSTAJE OD TITULE: Ima još mnogo da se igra, svakom meču ćemo pristupiti kao da je Kup

Novosti online 12. 11. 2022. u 16:27

TRENER fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je, dan uoči utakmice sa Novim Pazarom, da se njegov tim nije odrekao titule i pored 10 bodova zaostatka za Crvenom Zvezdom.

FOTO: FK Partizan

Svestan je strateg crno-belih da ima još dosta da se igra, iako je prednost večitog rivala velika.

- Ima još mnogo da se igra i u prvenstvu i u Evropi, mi se svakako nismo odrekli titule. Svakoj utakmici ćemo pristupati kao da je u pitanju Kup. Novi Pazar je ekipa koja sutra dolazi rasterećena da igra protiv nas jer su skupili dovoljno bodova koji im to dozvoljavaju. Iskusna su ekipa i imaju trenera koji igra ofanzivan fudbal. Očekujem drugačiju utakmicu u odnosu na Spartak. Da će igrači biti svežiji - izjavio je trener crno-belih danas na konferenciji za medije.

Jasno je da Partizan sutra ide na pobedu i želi u dobrom raspoloženju da okonča jesenji deo prvenstva.

- Protiv Spartaka smo bili spori. Nije to samo umor. Videlo se po duelima, udarcima na gol i po pasu. Nadam se da će biti drugačije sutra. Igračima jeste teško ali jedva čekaju da sutra izađu na teren i dokažu se - zaključio je Petrić.

Partizan je trenutno drugi na tabeli sa 40 osvojenih bodova, 10 manje od Crvene zvezde koja je prva. Novi Pazar je peti sa 31 bodom.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pogledajte više