ZVEZDI STIGLA JOŠ JEDNA MILIONSKA PONUDA: Strahinja Eraković velika želja ruskog velikana

Novosti online 25. 06. 2022. u 10:08

FUDBALER Crvene zvezde Strahinja Eraković je posle odlične sezone veoma tražen na tržištu i veliko je pitanje koliko će crveno-beli odolevati bogatim ponudama koje stižu na klupsku adresu. Jedna takva došla je od ruskog velikana, ekipe Zenita.

FOTO: M. Vukadinović

Naime, kako prenosi "Sportski žurnal" čelnici kluba iz Sankt Peterburga su voljni da dovedu momka rođenog 2001. godine, a prema nezvaničnim informacijama poslali su ponudu jaku 8.000.000 evra.

Ova ponuda je izdašnija od one koje je poslao moskovski Dinamo koji od nedavno sa klupe predvodi Slaviša Jokanović. Zvezda je tu odbila, ali nije zadovoljna ni onim što je ponudio šampion Rusije.

Crveno-beli navondo traže više i plus procente od naredne prodaje. Treba imati u vidu da bi odlazak Erakovića napravio određeni problem Dejanu Stankoviću koji bi usled povrede Radovana Pankova od klasičnih štopera ostao samo sa Aleksandrom Dragovićem i mladim Stefanom Lekovićem.

Zvezda želi da zadrži popularnog Čupu bar do kraja kvalifikacija, ali to se ne sviđa čelnim ljudima Zenita.

Takođe, posao treneru prvaka Srbije bi bio olakšan i u tome što Eraković i naredne sezone ima status bonus igrača.

Bilo kako bilo momak iz Batajnice koji je nedavno debitovao za A selekciju naše zemlje biće veoma tražen ovog leta. Ostaje da se vidi da li će na "Marakanu" stići ponuda koju Zvezda neće moći da odbije.

BONUS VIDEO: Igrači Crvene zvezde otputovali na pripreme u Sloveniju

 
Pogledajte više