TUGA U ŽUPI: Preminula devojka od 27 godina,na društvenim mrežama potresne poruke „uvenuo je jedan tek iznikli cvet“

S.BABOVIĆ

05. 04. 2023. u 09:55

OLIVERA Stajkovac,mlada devojka iz Pleša kod Aleksandrovca, preminula je juče u svojoj 27.godini,objavljeno je na FB grupi „Nezavisne narodne novine Rasinskog okruga“.

Foto:FB Nezavisne narodne novine Rasinskog okruga

-Tuga u pitomoj Župi, uvenuo je jedan tek iznikli cvet-uvod je u IN MEMORIAM za Oliveru.-Neverica, suze i jecaji na svakom koraku. Napustila nas je naša Olja, anđeo i lepotica. Osnovnu školu završila je svom Plešu, srednju Sveti Trifun, odakle odlazi u Beograd gde završava Višu poslovnu školu. Postavljeni ciljevi bili su vezani za porodicu gde je planirala da nastavi sa vođenjem očeve firme. Obožavala je svoju Okeaniju, razdragana i mila uvek je imala lepu reč za svakog sagovornika, bila je voljena u društvu, volela je život, verovala u Boga. Putuj sa anđelima.

Majka Snežana i otac Radosav,kako se navodi dalje, „slomljeni su od bola za svojom jedinicom, familija, drugari, prijatelji i poznanici utučeni“.

Olivera će biti sahranjena danas u 14 sati na seoskom groblju.

-“Uvek tiha,mirna i nasmejana“,““Neka ti Bog podari rajsko naselje sa aneđlima čuvarima“, „Velika žalost i tuga“samo su neke od brojnih poruka saučešća objavljenih u ovoj FB grupi.

Pogledajte više