ZA LENKINO SREĆNO DETINJSTVO

Promo

16. 12. 2021. u 14:00

IAKO je pažnja svih nas zaokupljena na borbu protiv korone, ovaj virus nažalost nije omeo retke i opasne bolesti, koje neretko pogađaju i naše najmlađe, tek rođene sugrađane.

Foto: Promo

U mesecima za nama čitava zemlja ujedinila se i uspela da prikupi sredstva za lečenje malog Boška Guglete, a pre toga i Sofije Markuljević. Kompanija Meridian, koja je od početka pandemije donirala više od dva miliona evra u humanitarne svrhe, i ovom prilikom bila je najveći pojedinačni korporativni donator, a misli svih nas i dalje su uprte na što brži oporavak ovo dvoje mališana nakon lečenja u inostranstvu. Ipak, Sofija i Boško nisu jedini za koje se svi zajedno moramo ponovo izboriti i pobediti.

Mala Lenka Anđelković ima samo 16 meseci i usled komplikacija na porođaju uočeni su problemi u psihomotornom razvoju i strukturi pojedinih grupa mišića, što ovu devojčicu sprečava da još uvek prohoda i progovori. Dalji tok oporavka zavisi od mnogo fakora, a najviše finansija, koje prevazilaze materijalne mogućnosti porodice.

Meridian je još jednom pritekao u pomoć, doniravši novčana sredstva za lečenje male Lenke, ali pre svega poziva sve ljude dobre volje da u skladu sa mogućnostima ovoj devojčici omoguće specijalizovanu terapiju i spasu tek započeti život.

Sredstva su potrebna za specijalizovane fizikalne terapije, defektološke i logopedske tretmane, kraniosakralne terapije, hidroterapije, terapije kiseonikom, ortopedska pomagala, opremu za vežbanje u kućnim uslovima.

Pobedimo svi zajedno za Lenku!

SMS poruka – pošalji 1162 na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001248359-45
Uplatom na devizni račun: 160600000124856994
IBAN: RS35160600000124856994
SWIFT/BIC: DBDBRSBG


VELIKA MERIDIANOVA KAMPANjA U BORBI PROTIV SMA

Meridianbet već nekoliko godina svojim donacijama podržava borbu mališana, njihovih roditelja i domaćih humanitarnih fondacija za blagovremeno lečenje od SMA.

Tako je lider u industriji igara na sreću prošle godine, organizacijom međunarodnog košarkaškog turnira u šutiranju trojki kako bi se prikupila sredstva za lečenje male Sofije Markuljević, a ove godine pobedom na humanitarnoj licitaciji svojom donacijom pomogao je da Boško Gugleta na vreme otputuje u inostranstvo i započne lečenje od iste bolesti.


DVA MILIONA U DONACIJAMA ZA ZDRAVSTVO U SRBIJI, REGIONU I SVETU

Put oporavka ovih divnih mališana ne bi bio moguć bez posvećenih lekara koji se, kao i u celom svetu, već gotovo dve godine nose sa naletima globalne pandemije.

Meridianbet, regionalni lider u industriji zabave i igara na sreću, svojevrsni je rekorder u kampanji saniranja posledica nastalih pandemijom, jer svakog dana obilazi bolnice, zdravstvene centre i lokalne zajednice širom Srbije.

Kao šampion društvene odgovornosti, Meridian je uputio stotine miliona donacije zdravstvenom sistemu Srbije i zemalja regiona u borbi protiv virusa.


PODRŠKA KAMPANjI VAKCINACIJE U SRBIJI I SVETU

Meridian se priključio i kampanjama promocije masovne imunizacije stanovništva u Srbiji, organizujući posebne pogodnosti za svoje korisnike koji dostave dokaz o obavljenoj vakcinaciji.

Takođe, domaća kompanija se priključila i finansijski pomogla globalne projekte, poput UNICEF programa podrške imunizaciji stanovništva Indije.

Svuda gde posluje, prostorije kompanije Meridian u više navrata adaptirane su u vakcinalne punktove, a imunizaciju mogu da prime ne samo zaposleni, već i svi građani koji su odgovorni prema sebi i zdravlju drugih.

Ova kompanija svojim primerom već godinama podstiče građane da se uključe i u akcije dobrovoljnog davanja krvi.

Meseci za nama puni su iskušenja – zato i primer Meridiana podseća da je globalna solidarnost jedina održiva vrednost u vremenu neizvesnosti.

I zato ćemo zajedno još jednom pobediti – ovoga puta za malu Lenku Anđelković!

Pogledajte više