GOSTI IZ ABU DABIJA: Delegacija Univerziteta Kalifa posetila Elektrotehnički fakultet u Beogradu

B.B.

15. 03. 2024. u 15:12

ELEKTROTHENIČKI fakultet Univerziteta u Beogradu posetila je visoka delegacija sa Univerziteta Kalifa iz Abu Dabija, Ujedinjeni Arapski Emirati.

ГОСТИ ИЗ АБУ ДАБИЈА: Делегација Универзитета Калифа посетила Електротехнички факултет у Београду

Foto: Elektrotehnički fakultet

 Tokom posete potpisan je okvirni sporazum sa Univerzitetom u Beogradu koji predviđa internacionalnu saradnju kroz mobilnost i razmenu studenta i nastavnika, kao i potencijalna partnerstva kroz zajedničke naučnoistraživačke projekte.

Na sastanku na fakultetu posebno su razmatrani zajednički naučni projekti iz oblasti robotike, elektroenergetike i elektromagnetike, a za koje su gosti izrazili posebno interesovanje.

BONUS VIDEO - DR Novosti: Kada treba početi sa anti-age rutinom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!