KRAJ BAJKE SRPSKOG AL HILALA: Nepobedivi Saudijci ispali iz azijske Lige šampiona

KRAJ BAJKE "SRPSKOG" AL HILALA: "Nepobedivi" Saudijci ispali iz azijske Lige šampiona

Saudijski fudbalski klub Al Hilal, čiji su članovi Sergej Milinković Savić i, trenutno povređeni, Aleksandar Mitrović, vlasnik je svetskog rekorda po broju uzastopni pobeda kada se radi o timovima koji se nadmeću u elitnom rangu takmičenja u svojim država, ali nakon što mu je prošle sedmice nestvaran niz uspeha okončan - nedelju dana kasnije se na to nadovezalo ispadanje iz azijske Lige šampiona.

23. 04. 2024. u 22:10

BAŠ REŠIO ČOVEK: Trener PSŽ ima veliki apetit ove sezone

BAŠ REŠIO ČOVEK: Trener PSŽ ima veliki apetit ove sezone

NI manje i više, nego tripla kruna. Ovo je u najkraćem apetit svakog navijača, ali u trenerlja Pari Sen Žermena. Španski stručnjak Luis Enrike želi da ispiše istoriju kluba i Francuske eventualnim osvajanjem tri trofeja na kraju ove sezone. Pari Sen Žermen igra u sredu na gostujućem terenu protiv Lorijena i ako pobedi, a njegov rival Monako nešto kasnije ne pobedi Lil na svom terenu, odbraniće šampionsku titulu četiri kola pre kraja.

23. 04. 2024. u 17:07

NEMA MILOSTI: Kapiten Milana ekspresno kažnjen zbog tuče na meču sa Interom

NEMA MILOSTI: Kapiten Milana ekspresno kažnjen zbog tuče na meču sa Interom

KAPITEN fudbalera Milana Davide Kalabrija suspendovan je danas na dve utakmice zbog direktnog crvenog kartona koji je dobio u derbiju italijanskog fudbalskog prvenstva protiv Intera. Kako su preneli italijanski mediji, disciplinski sudija Serije A odredio je kazne za igrače koji su isključeni sinoć u završnici utakmice Milana i Intera u 33. kolu Serije A, posle koje je Inter osvojio šampionsku titulu.

23. 04. 2024. u 16:56

STRANAC SUDI NA EURO 2024 U NEMAČKOJ: Zanimljiv izbor Sudijske komisije UEFA

"STRANAC" SUDI NA EURO 2024 U NEMAČKOJ: Zanimljiv izbor Sudijske komisije UEFA

NAJBOLjI srpski fudbalski sudija Srđan Jovanović neće biti među glavnim arbitrima na predstojećem Prvenstvu Evrope u Nemačkoj. UEFA je juče objavila spisak od 19 arbitara kojima je poverena uloga glavnih sudija, a na tom spisku nema Jovanovića, što ne znači da se on uskoro neće naći na mnogo širem spisku VAR sudija, ali će se na ta imena sačekati još najmanje dve nedelje. Zanimljivo je da se na spisku od 19 sudija našao i jedan Argentinac, Fakundo Teljo.

23. 04. 2024. u 16:39

GDE ĆE BITI NAJBOLJI SRPSKI SUDIJA TOKOM POLUFINALA KUPA ZVEZDA - PARTIZAN: Otkrivamo šta će da radi Srđan Jovanović u sredu popodne

GDE ĆE BITI NAJBOLJI SRPSKI SUDIJA TOKOM POLUFINALA KUPA ZVEZDA - PARTIZAN: Otkrivamo šta će da radi Srđan Jovanović u sredu popodne

MNOGO buke i veliku buru podiglo je suđenje kragujevačkog arbitra Pavla Ilića na 172, pa i 173. večitom derbiju. Sudijska komisija FSS kao da je htela da tera neku svoju "pravdu", kada je Iliću poverila dva derbija uzastopno, iako je iz tabora Partizana već na prethodnom bilo zamerki. Ipak, vulkan emocija i protesti iz Humske 1, naterali su, valjda, ljude koji brinu o sudijama da na duel polufinala Kupa Srbije koji se takođe igra na stadionu "Rajko Mitić" pošalju nekog drugog.

23. 04. 2024. u 16:05

LJUDI, VRATIO SE: Najbolji napadač Srbije na svom radnom mestu u Rijadu

LJUDI, VRATIO SE: Najbolji napadač Srbije na svom radnom mestu u Rijadu

STARO lice na treningu Al Hilala i razlog za zadovoljstvo na licima navijača ovog kluba, ali i ljude koji navijaju za fudbalsku reprezentaciju Srbije. Najefikasniji napadač u istoriji našeg nacionalnog tima pojavio se preksinoć u Rijadu na treningu Hilala pred sinoćni revanš meč Azijske lige šampiona koji je njegov klub odigrao protiv Al Aina iz Ujedinjenih Arpaskih Emirata (prvi duel 4:2 za goste).

23. 04. 2024. u 13:40