POSAO NUDILO 11 KOMPANIJA: "Otvorena vrata" na Mašinskom fakultetu u Beogradu

B. B.

25. 04. 2024. u 16:04

NA Mašinskom fakultetu juče je, pod nazivom "Otvorena vrata", održan četvrti po redu, Sajam zapošljavanja, praksi i stipendija.

ПОСАО НУДИЛО 11 КОМПАНИЈА: Отворена врата на Машинском факултету у Београду

Foto: Mašinski fakultet

Svoju ponudu kadrovima predstavilo je 11 kompanija, a sve prisutne je pozdravio prof. dr Vladimir Popović, dekan fakulteta, kao i Aleksa Ostojić, predsednik Saveza studenata Mašinskog fakulteta.

Interesovanje akademaca je bilo veliko, ne samo sa Mašinca, već i ostalih tehničkih fakulteta. Budući inženjeri su, u holu fakulteta, imali priliku da se na štandovima kompanija koje su ponudile raznovrsne profesionalne pozicije u oblasti mašinstva, elektrotehnike, informatike i srodnih tehničkih disciplina, kao i u direktnom kontaktu sa potencijalnim poslodavcima informišu o programima stručne prakse, mogućnostima stipendiranja, kao i otvorenim pozicijama za zapošljavanje.

Za posetioce su pripremljene različite radionice, predavanja i diskusije koje su vodili stručnjaci iz industrije, kao i predstavnici kompanija učesnica.

Ovu manifestaciju, čiji je cilj umrežavanje studenata tehničko-tehnoloških fakulteta sa kompanijama kojima nedostaje inženjerski kadar, organizuje Savez studenata Mašinskog fakulteta, uz veliku podršku uprave fakulteta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)