DOMAĆI JOGURT: Gust i kremast, a recept za njegovu pripremu je vrlo jednostavan
Kada ga budete napravili, oduševićete se ukusom jer je drugačiji nego onaj kupovni.
28. 04. 2024. u 11:00
DOMAĆE BADEMOVO MLEKO: Odlična zamena za pravo, sjajno ide uz kolače, kafe i posno je
Ako vam smetaju proizvodi životinjskog porekla, ili ste vegan ili vegetarijanac ili postite, evo rešenja. Biljno mleko može biti odlična zamena. U nastavku vam sledi recept za mleko od badema.
26. 04. 2024. u 15:00
KAKO DA PECIVO BUDE SVEŽE I SUTRADAN: Tajna je u tri sastojka
Mešanje testa nije baš najlakši posao, ali nije ni preterano zahtevan.
26. 04. 2024. u 07:00
SOS OD BELOG LUKA: Savršeno se slaže uz skoro svako jelo
Ukoliko volite soseve koji svojim ukusom upotpunjuju jela, onda je ovo sos za vas.
25. 04. 2024. u 13:00
DOMAĆE GUMENE BOMBONE: Napravite zdravu verziju bez šećera i aditiva - deca ih posebno vole
Za domaće gumene bombone vam ne treba mnogo šećera niti aditiva. Ako ih vaši klinci obožavaju, ponudite im zdraviju verziju.
24. 04. 2024. u 15:00
PUDING OD BUNDEVE: Ukoliko ste ljubitelj slatke narandžaste tikve, uživaćete u ovoj poslastici
Iznenadite svoje ukućane specijalnom poslasticom, pudingom od bundeve.
23. 04. 2024. u 15:00
DŽEM OD SLANINE: Pravi delikates koji se lako pravi
Danas ne govorimo o slatkim džemovima, već o nečem što se savršeno uklapa u priču o posluženju koje uključuje hrskavi hleb, sir i orašaste plodove.
22. 04. 2024. u 11:00
UŠEĆERENE JABUKE: Slatkiš koji vraća u detinjstvo
“Obučene” u sjajno, crveno, šećerno odelo, na drvenom štapiću prosto mame da se zagrizu. Za mnoge koji pamte ušećerene jabuke su slatkiš i simbol detinjstva, koji vraća u bezbrižna vremena.
21. 04. 2024. u 17:00
ISPOHUJTE MESO BEZ PRŽENJA U ULJU: Jednako je ukusno i sočno, super ide uz pomfrit - deca će ga obožavati
Ovako pripremljeno meso je sočnije i ukusnije od bilo kog, a najbolje se slaže uz pomfrit.
21. 04. 2024. u 12:30
KAKO DA OFARBATE I IŠARATE JAJA ZA USKRS U ISTO VREME? Priprema nikad lakša, a šare će vas posebno oduševiti (VIDEO)
S OBZIROM na to da se približavaju vaskršnji praznici, sigurni smo da već sada razmišljate kako da dobijete najlepše ofarbana jaja.
20. 04. 2024. u 15:59
DETOKS SMUTI: Čaša puna vitamina okrepiće vaš imunitet
Najbolje što možete da pružite svom organizmu za početak dana.
20. 04. 2024. u 09:00
SOS OD RENA: Bolji nego kupovni, a koštaće vas duplo manje
Dodajte savršen sos vašem jelu. Ljutkast, aromatičan i delikatesan.
18. 04. 2024. u 09:00
DOMAĆE ČOKOLADNE BANANICE: Kremaste i mekane, a tope se u ustima
Slatke i neodoljive, otopićete se od miline.
17. 04. 2024. u 14:38
NAJUKUSNIJI NAMAZ OD LEBLEBIJA: Humus je tako jednostavan namaz, a tako bogat ukusom
Humus je najzdraviji namaz na svetu, sadrži kalcijum i magnezijum, čuva srce i liniju.
16. 04. 2024. u 17:40
EKSPLOZIJA TROPSKIH UKUSA: Voćna salata, idealna poslastica kojoj niko ne može da odoli
VOĆNA salata je jedan od onih super poslastica bez obzira na to koje je doba godine.
15. 04. 2024. u 17:00
DA VAM TESTO UVEK ISPADNE SAVRŠENO: Evo koliko tačno kvasca se stavlja
Umesite najbolje testo, to ćete uspeti ako znate koliko se kvasca dodaje u njega.
15. 04. 2024. u 09:00
UŽIVANJE ZA SVA ČULA: Zlatiborski okrug se diči čuvenom komplet-lepinjom, a evo kako da je napravite
RECEPT za zlatiborsku komplet lepinju je veoma jednostavan, a sigurno ćete sve oduševiti.
14. 04. 2024. u 09:00
GREŠKE KADA PRAVITE SLAVSKO ŽITO: Potkradu se i iskusnim domaćicama, a pokvare ukus
Ispravite ove 3 greške i svi će vam tražiti recept.
13. 04. 2024. u 09:00
KAKO SE PRAVI SLATKO OD JAGODA: Uz jedan trik sastojak, priprema je duplo brža
NEKADA niste mogli da uđete u domaćinsku kuću, a da vas pored kafe ne sačeka slatko od neke vrste voća.
11. 04. 2024. u 19:00
TOPLI SENDVIČ SA TUNJEVINOM: Lako se sprema i praktičan je za poneti, a i izuzetno je ukusan
Kada smo u poslu i nemamo vremena da odemo na ručak, a znate da je često takva situacija, onda nije na odmet da spremite obrok kod kuće i pojedete ga dok radite.
11. 04. 2024. u 18:00
RECEPT ZA DOMAĆI SOK OD ZOVE: Okrepljuje i osvežava
Zovini cvetovi se beru tokom sunčanog vremena i to samo oni potpuno rascvetani sa žutim sladonosnim prahom. Sok od zove ne košta puno, a odličan je.
10. 04. 2024. u 15:00
KAKO DA PRŽENI KROMPIR BUDE SLASTAN I HRSKAV? Uz ova tri saveta biće savršen
Uz ove savete ispržićete slastan i hrskav krompir.
10. 04. 2024. u 11:00
ŠARENA USKRŠNJA JAJA UKRAŠENA CVEĆEM OD PAPIRA: Ako želite da ih ove godine napravite drugačije, predlažemo vam da isprobate ovu tehniku
Ne morate da budete umetnica kako biste ovako lepo ukrasili uskršnja jaja, dovoljno je da ih ofarbate bojom, onda zalepite papir koji ste isekli u obliku kruga. Šarenim uskršnjim jajima će se posebno obradovati deca.
09. 04. 2024. u 18:30