"NIKAD NISAM BIO TAKO ZABRINUT U OVIH 15 GODINA KAO SADA": Rodik iznenađen Đokovićevom igrom

Novosti online

16. 05. 2024. u 08:35

Bivši broj jedan svetskog tenisa Endi Rodik smatra da je forma Novaka Đokovića uoči Rolan Garosa za njega potpuno iznenađenje.

НИКАД НИСАМ БИО ТАКО ЗАБРИНУТ У ОВИХ 15 ГОДИНА КАО САДА: Родик изненађен Ђоковићевом игром

Foto: Profimedia

Jeste Novak Đoković odigrao najviše mečeva sa Rafaelom Nadalom, jeste sa njim i Rodžerom Federerom izgradio najveća rivalstva u istoriji, ali ipak će jedan treći teniser ostati upamćen kao njegov najteži protivnik.

Sada sve to pripada istoriji tenisa, Amerikanac je veliki poštovalac Srbina i zato treba poslušati ove njegove reči, jer sigurno nemaju lošu nameru.

FOTO: Profimedia

– Zabrinut sam zbog njegove igre više nego ikada u poslednjih otprilike 15 godina. Ovaj poraz je bio veoma čudan. Očekivao sam da će u Rimu naglo podići nivo, ali to se nije dogodilo - prokomentarisao je Rodik Đokovićevu eliminaciju od Čileanca Tabila.

Iako je već sredina maja, Nole nema nijednu titulu. Očigledno Rodik smatra da je nešto drugo u pitanju čim su rezultati loši već 5,5 meseci. Rodik je rekao da je iznenađen određenim detaljima.

- Ovo mi je nekako čudno, stvarno sam očekivao da će pojačati. Gledate na Rolan Garos, Vimbldon, dao je prioritet Olimpijskim igrama, imate osećaj kao da taj preokret stiže. Ali ovo nije bilo tako nešto - rekao je Rodik. 

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)