ULOŽILI SU STOTINE MILIONA DA ME SMENE: Vučić objavio ekskluzivne podatke, pojedinci dobili i 200.000 dolara

Novosti online 14. 05. 2021. u 22:26

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras u emisiji "Prva tema". On je, između ostalog, govorio o tome da je mnogo novca uloženo u njegovu smenu.

Foto: Printskrin

- Mnogi tajkuni su uložili stotine miliona evra da me smene. U medije, u razne političare... Nisam ni sanjao da je to moguće - rekao je Vučić večeras.

Predsednik se osvrnuo i na određenog navijačkog analitičara koji je uzeo ogroman novac iz Američke ambasade i koji je govorio da neće živ sići sa vlasti ako se ne odrekne Rusije i Kine.

- Mediji su objavili da je on dobio 200 000 dolara od Američke ambasade - rekao je predsednik o navodnom sportskom analitičaru koji govori protiv njega. 

- Ja ovo govorim zato što znam šta je bilo, šta mi se spremalo i šta mi se sprema. radili smo vredno, marljivo i dobro. Podigli smo Srbiju iz pepela. Srbiju u kojoj su sve fabrike bile pokradene. Uspeli smo da dobijemo vest od MMF-a da će Srbija najbrže da raste sledeće godine. Mi, grašani Srbije. I to samo zato što smo voleli svoju zemlju. Ja sam ponosan što sam se borio za svoju zemlju, i koliko god mi je vremena ostalo, ja ću to nastaviti da radim. Sačuvao sam i Kosovo i Metohiju i Srbiju. 

Pogledajte više