„SRBIJA GLADOVALA, ĐILAS SE SRAMNO BOGATIO“: Podrška gradonačelnika Kraljeva predsedniku Vučiću u borbi protiv kriminala i korupcije

G.Ć.

17. 03. 2021. u 11:49

GRADONAČELNIK Kraljeva dr Predrag Terzić uputio je javnu i nedvosmislenu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u borbi protiv kriminala i korupcije.

Foto: G. Šljivić

- Građani su imali priliku da vide razmere “demokratske” pljačke Srbije i uvere se sa koliko novca raspolažu Dragan Đilas, Šolak i članovi njihovih porodica. Na računima u Švajcarskoj, Holandiji, Bugarskoj i dalekom Mauricijusu nalaze se milioni evra sumnjivog porekla. Dok su građani Srbije, uključujući i nekoliko hiljada Kraljevčana, ostajali bez posla, a njihova deca nisu imala ni osnovna sredstva za život i školovanje, Dragan Đilas se sramno bogatio – kaže gradonačelnik Terzić. - I sada taj milioner i šačica njegovih sledbenika, bez ikakvog stida, pokušavaju da ponovo dođu na vlast u Srbiji i nastave započeto. Đilasova sreća je što ima toliko malo sledbenika, da je većinu njih uspeo da zaposli u svojoj firmi, čime je svima postalo jasno da se ne radi ni o kakvim istomišljenicima, već o najobičnijim plaćenicima.

Prvi čovek grada na Ibru ističe da pruža punu podršku predsedniku Vučiću i nadležnim državnim organima da ispitaju odakle Đilasu toliki novac na egzotičnim destinacijama.

- Predsednik je energičnom borbom za privredni oporavak Srbije i borbom protiv kovida-19 pokazao koliko voli Srbiju, a sučeljavanjem sa organizovanim kriminalom i korupcijom, pokazuje da ne pravi nikakve podele na članove Srpske napredne stranke i druge, ako su prekršili zakon – naglasio je Terzić. - Kriminalci su kriminalci, skrivali oni novac na Mauricijusu ili se bavili prisluškivanjem predsednika i pljačkanjem Srbije iz državnih, a moguće i ministarskih fotelja.

Pogledajte više