DOKUMENTA KOJA DOKAZUJU DA ĐILAS OBMANJUJE SRBIJU: Andrijana Nešić pokazala račune braće Gojka i Dragana iz Švajcarske i Mauricijusa (FOTO)

Novosti onlajn

16. 03. 2021. u 22:07

VANREDNE vesti na televiziji "Pink" večeras su bile posvećene Đilasovim računima na Mauricijisu i ekskluzivnim saznanjima "Večernjih novosti".

Foto: Printskrin/Pink

Gosti Vanrednih vesti bili su pomoćnik glavnog i odgovornog urednika za digitalna izdanja "Večernje novosti" Andrijana Nešić i ministar finansija Siniša Mali.

Foto: Printskrin/Pink

- Mi smo istraživačkim novinarstvom došli do dokumenata gde ni mi prvenstveno nismo mogli da shvatimo šta se sve krije iza tih računa. Objavili smo svaki dokaz jer smatramo da je sve javno iz razloga što je u pitanju neko ko je bio na javnim funkcijama. Novosti su kao jedna kompanija sa dugom tradicijom odlučile je da objave ova dokumenta - istakla je Nešićeva pokazavši sva dokumenta koja pokazuju navode Večernjih novosti.

Nešićeva je u jednom trenutku pokazala i dokaz o računu Dragana Đilasa na Mauricijusu i u Švajcarskoj, na kojima piše da je upravo on otvorio te račune.

- Račun na Mauricijusu je onaj čiji je potpisnik Dragan Đilas. Na njemu se nalazi ogromna količina novca. Imamo račun u Švajcarskoj koja se vodi na firmu Gojka Đilasa, a kao drugi potpisnik je Dragan Đilas. Đilas osporava veze sa Šolakom. Mi to dokazujemo preko firmi koja je na Mauricijusu i kako je ona povezana sa "Dajrekt medijom" - istakla je Nešićeva.

Foto: Printskrin/Pink

Pogledajte više