SRBIJI SE NIŠTA NE PRAŠTA: Predsednik poručio - Ostvario sam najveći deo cilja, nije bitno kako se osećam, već su važni rezultati

Novosti online 10. 03. 2021. u 23:55

OBRAĆAJUĆI se iz Abu Dabija, predsednik BVučić je istakao da se Srbiji ništa ne prešta.

Foto: Printskrin

- Neće Srbiji biti lako oprošteno ni to što ulicama daje imena junaka sa Košara, što ćemo uskoro ponovo obeležiti NATO bombardovanje, Oluju... - kaže Vučić.

Neće ga, kažu, ubediti pritiscima, lažima i brutalnom kampanjom protiv njega i njegove porodice.

- Ostvario sam najveći deo cilja, i ono što smo uradili ući će u udžbenike - imamo najlepši hram Svetog Save, snimamo filmove, otvaramo farike, gradimo puteve... Ja sam na to ponosan. Šta još da poželite - kaže Vučić.

Uz to, ističe, pomagali smo i pomažemo Srbima u regionu, imamo nikada bolje odnose sa Republikom Srpskom. Dogovoreno je sada, kaže, da Srbija praktično izdržava četiri opštine u Republici Srpskoj. Ne strahuje, dodaje, da bi mogao da završi kao Zoran Đinđić.

- Nemam strah od toga, ali neću da dozvolim da mi mafijaška banda pokvari put Srbije da bude najbolja u Evropi - rekao je Vučić. - Smatram da nikoga ne treba da bude briga kako se osećam, jer važni su rezultati koje na kraju ljudi vide i poštuju.

Pogledajte više