VUČIĆ PITAO MARINIKU I ĐILASA: Zašto ne kažu da li kriju račune u Švajcarskoj i na Mauricijusu? Ja nemam račune nigde!

Novosti online 10. 03. 2021. u 23:31

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić večeras je upitao da li pojedini čelnici opozicije kriju novac u ofšor zonama, na Mauricijusu, u Švajcarskoj i drugim zemljama.

Foto: Printskrin

Vučić je, na optužbe Marinike Tepić, rekao da je hiljadu puta razgovarao sa Mišom Vacićem, i da se javljao i ljudima koji su gori od njega, poput Jeremića i Đilasa.

- Ja sam pristojan čovek, javim se uvek. Oni su danas priznali da je njihov najveći politički protivnik nezakonito prisluškivan. Da se razumemo, da sam pričao sa crnim đavolom oni su to morali da prestanu da slušaju. Ali ja imam kontrapitanje. Da li ste mesecima razmenjivali informacije sa jednim pančevačkim narko dilerom? Svaki dan. Ja tu gospođu koja je zaposlena u firmi Dragana Đilasa, pitam da li je tačno da ima račune na Mauricijusu. Imate li račune u Švajcarskoj - zapitao je Vučić, i rekao da on nema račune nigde, i da kod njega nema kriminala.

Vučić je naglasio da je razlika između njega i onih koji ga napadaju u tome što on živi za Srbiju, i da ga ne interesuje šta o njemu pričaju danas, već šta će pričati za pedeset godina. On je dodao da nikada neće dozvoliti da mafija uništi sve što je postignuto.

- Iseći ćemo mafijašku hobotnicu, i poseći ćemo one koji misle da mogu da vladaju Srbijom, i to za tuđ račun i za tuđe interese. Ponosan sam šta je Srbija postigla u zadnjih devet godina. Borićemo se do kraja i iseći ćemo mafiju i prljave tajkune - zaključio je Vučić.

Pogledajte više