ĆUTAO SAM 24 SATA I GLEDAO KAKO ĆE DA SE ODVIJA: Vučić otkrio koji podaci postoje o prebijanju sina Nenada Rašića na Kosmetu

Novosti online 23. 02. 2021. u 18:39

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je da neće odgovarati na uvrede Aljbina Kurtija i drugih albanskih zvaničnika, zato što na kraju krajeva mora da se razgovara.

Foto: Printskrin

- Što se tiče Srpske liste oni po svojim zakonima moraju da daju njima mandate. A to da li će Srpska lista da prihvati to je druga stvar. Mi smo zakazali sastanak u petak, u Kuršumliji će najverovatnije biti, na kome ćemo sve utvrditi - otkrio je Vučić.

On je naveo da su i zbog jučerašnje tuče u kojoj je povređen sin Nenada Rašića na Kosmetu pokušali da optuže njega i Srpsku listu.

- Ćutao sam 24 sata, samo sam gledao kako će dalje da se odvija. Mi imamo sve podatke, kako je zakazana tuča, svađa je počela zbog devojke, pa znamo ko je koga nazvao Šiptarom. Sve znamo. Podrazumeva se da svi koji su učestvovali u tuči treba da budu pohapšeni, samo ne znam kako su uspeli od toga da naprave politički linč i Srbije i Srpske liste - kazao je on.

Što se tiče Kurtijevog optuživanja Srbije za genocid 1999.Vučić je rekao da se mnogo ljudi „gađa“ različitim terminima ne znajući ništa.

„On kao marksista i anarhista mogao bi bolje da prouči to, pa ne bi takve gluposti izgovarao. Ja se trudim da ne odgovaram na uvrede koje izgovaraju on i drugi albanski političari svakog dana, jer ako širite neku vrstu loše atmosfere ona može da se pokaže i na terenu“, upozorio je Vučić.

Pogledajte više