PODVIZI PREDAKA ZAVEŠTANJE ZA BUDUĆA POKOLJENJA: Mirko Šarović čestitao Aleksandru Vučiću i građanima Srbije Sretenje - Dan državnosti

V. MITRIĆ

15. 02. 2021. u 21:36

IZAZOVI koji danas stoje pred Srbijom su drugačiji od onih u devetnaestom veku.

Foto: Arhiva

Ali narodni prosperitet, napredak i sloboda vrhunske su vrednosti kojima se i danas vodi srpski narod. Ovo je deo čestitke koju je, povodom Sretenja, predsednik SDS Mirko Šarović uputio Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije.

- Na dan kada Srbija slavi praznik obnove svoje državnosti i ustavnosti u ime Srpske demokratske stranke i u svoje lično ime, želim da Vama i svim građanima Republike Srbije čestitam Dan državnosti uz najsrdačnije čestitke“ – stoji u Šarovićevoj čestitki.

Predsednik SDS ističe da danas na praznik kada Srbija pamti i praznuje podvige svojih predaka, ističemo da njihovo zaveštanje traje u mislima budućih pokoljenja.

- Verujemo da će Srbija biti još snažnija i stabilnija u godinama pred nama. Takva Srbija je neophodna Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini ali i čitavom regionu. Još jednom želim da Vama i svim građanima Srbije poželim srećan 15. februar, Dan državnosti Republike Srbije – zaključio je Šarović.

Pogledajte više