MILAKOVIĆ: Nastaviti sa rešavanjem prioriteta

S.M.

22. 09. 2020. u 17:22

POTPRESEDNIK Skupštine Grada Banjaluka Milan Milaković iniciraće da Grad Banjaluka pokrene postupak i raspiše tender za projektnu dokumentaciju za rešavanje prioriteta po pitanju saobraćajne infrastrukture za naredni period u više banjalučkih mjesnih zajednica.

Foto: Grad Banjaluka

Milaković je pohvalio rad Gradske uprave i Vlade Srpske na realizaciji dve faze Šargovačke ulice, te dodao da je potrebno nastaviti sa sistemskim rešavanjem prioritetnih problema građana.

- Prioritetne dionice su saobraćajnice u Debeljacima, Kuljanimam, Barlovcima, završetak Šargovačke, Nenada Kostića i saobraćajnica kroz Motike. Grad Banjaluka treba da raspiše tender za izradu projektne dokumentacije, da započne proces i da znamo koliko će koštati rešavanje tih prioriteta u narednih godinu – dve. Realizacijom ovih projekata, ne bismo samo rešili pitanje saobraćajne infrastrukture, poručio je Milaković.

On kaže da je u pravom planu  bezbednost učesnika u saobraćaju, a posebno dece i učenika.
-U kontaktu smo sa velikim brojem građana iz pomenutih naselja koji imaju dugogodišnji problem, a zajednički cilj nam je da učinimo Banjaluku pre svega bezbednom za najmlađe. Uveren sam da će grad Banjaluka, kao i do sada, imati razumevanja i volje da zajedno rešavamo ovakve probleme, poručio je Milaković.

Pogledajte više