MILO DEMONTIRAN PORED LIMA! Beranci - junaci pobede nad režimom Mila Đukanovića (FOTO/VIDEO)

M. SEKULOVIĆ

31. 08. 2020. u 00:11

REŽIM Mila Đukanovića pobeđen je, bez ikakve sumnje, zahvaljujući u dobrom delu veličanstvenoj pobedi koalicije ''Za budućnost Crne Gore'' u Beranama, koje su više od dva meseca bila pod opsadom tajne i javne policije predvođene ministrom vojnim Predragom Boškovićem, koji sa svojim istomišljenicima koje je narod pročitao i proterao iz grada nije birao sredstva kako bi naružio ponosite Vasojeviće i njihove komšije čestite Muslimane, koji se nisu dali prepasti i prodati.

Foto: M.S.

Pobeda koalicije ''Za budućnost Crne Gore'' bila je očekivana, ali, mnogi su očekivali da to bude sa ''svega'' oko 2.000 glasova razlike.

Međutim, veika narodna koalicija je osvojila 10.025 glasova, što jeza oko 5.000 glasova više od deklasirane Đukanovićeve ekipe iz Berana koja je atakobvala na svetinje i unosila sumtnju u narodu, zbg čega je ''nagrađena'' sa 5.275 glasova, od kojih je dobar broj dobijen zahvaljujući institucionalnoj prednosti, ali i lažnim obećanjima, rešenjima o zaposlenju koja će prestati da važe za koji dan...

Ako se uzme u obzir da je Demokratska Crna Gora osvojila 1.486 glsova, onda se tek dobija prava slika rasturanja Đukanovićeve partije, koja je na čelu sa njim u Beranama poražena četiri puta iz toliko pokušaja u protekle dve godine!

- Narod je cenio našu posvećenost društvu i svetinjama, ali i kaznio nasrtaje na ljudsku čast, dostojanstvo i nameru da nam otmu veru i svetinje naše jedine Crkve - SPC - kazao je za "Novosti" predsednik Opštine Berane i potpredsednik SNP Crne gore Dragoslav Šćekić, koji je obećao narodu Crne Gore novu, bolju, i nadasve poštenu i stručnu vlast.   

Izbornu pobedu koalicije ''Za budućnost Crne Gore'' dostojanstveno je proslavilo nekoliko hiljada ljudi. Bilo je pogrdnog skandiranja na račun Đukanovića i DPS, ali i klicanja pobedi, svetinjama i episkopu Joanikiju!

Pogledajte više