BUDUĆI POSLANIK NIKOLA RADOSAVLJEVIĆ: Nadležni da stanu na put Srđanu Nogu

Z. U.

26. 07. 2020. u 18:42

Nikola Radosavljević, izabrani narodni poslanik u novom sazivu Skupštine Srbije, izjavio je da osvedočeni anarhista Srđan Nogo ne prestaje da šokira srpsku javnost, ovoga puta otvornim pozivom na napad pejntbol puškama na nasrodne poslanike.

Arhiva

- Posle nedavnih nemilih scena napada na policiju, divljanja i uništavanja državne i privatne imovine u Beogradu, Srđan Nogo ide korak dalje najavivši direktan napad na legalno, na izborima, izabrane narodne poslanike i to ni manje ni više nego puškama i topovskim udarima ,što je direktan napad na građane Srbije koji su ih izabrali, na državu i ličnu bezbednost poslanika sa jednim jedinim ciljem destabilizovati Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića - izjavio je Nikola Radosavljević, predsednik Gradskog odbora SNS u Jagodini i član Glavnog odbora naprednjaka.

On je dodao da je krajnje vreme da se stane na put Srđanu Nogu i sličnima, kojih srećom ima malo, kao i njihovim nalogodavcima “koji sa debelim novčanicima stoje iza ovog samozvanog opozicionara“.

- Nogo igra opasnu igricu koja je primerenija dečijem uzrastu , a ne intelektualnoj političkoj gromadi kakvom želi i pokušava da se predstavi, a očigledno da to nije. Pozivam nadležne instutucije da reaguju i jednom za svagda stanu na put ovakvim negativnim društvenim pojavama kao što je Nogo, jer su bruka i sramota za Srbiju - poručio je Radosavljević.

Pogledajte više