NASILJEM PROTIV SRBIJE: Planirana zgrada umesto napuštene parcele! (VIDEO)

Novosti online 02. 04. 2024. u 20:26

U BLOKU 4, u Ulici Pariske Komune 63, umesto planirane zgrade nalazi se zapuštena parcela, koja daje lošu sliku naselju.

Foto printskrin Informer

Pojedini mediji objavljivali su naslove poput „Ne damo da nas žive zazidaju i sahrane“, „Stanari na Novom Beogradu se plaše da će im najavljena gradnja poslovnog prostora zatvoriti prozore na zgradi“... Odlučili smo da proverimo navedene informacije i čujemo mišljenje meštana bloka 4, gde već duže vreme među zgradama stoji nepregledna parcela, piše Informer.

-Ovuda ne može da se prođe, ne mogu da se prošetam sa unukama. Ovde su smešteni kontejneri, leti ima zmija i pacova... Želimo da se ovde izgradi zgrada sa garažama i da možemo bezbedno da šetamo ovuda sa decom, istakla je jedna od komšinica ovog naselja na teritoriji Novog Beograda.

U razgovoru sa komšijama bloka 4 ustanovili smo da nije istina ono što se u pojedinim medijima plasira. Stanari okolnih zgrada već dugo priželjkuju sređenu stambenu površinu sa parkingom i raduju se budućim komšijama. Lažne informacije šire se blokovima već duže vreme i meštane Novog Beograda obeshrabruju da nešto promene. Ovim tekstom želimo da poručimo svim građanima Beograda da ne slušaju neistine pojedinih organizacija i da teže ka tome da njihovo naselje izgleda savršeno.

BONUS VIDEO - ZAJEDNIČKA VEŽBA: Kina, Rusija i Iran sa zajedničkom budućnošću

Pogledajte više