KURTIJEVA POLICIJA PRETUKLA SRBINA? Muškarac iz Leposavića posle privođenja morao da potraži lekarsku pomoć

D. Z. 15. 02. 2024. u 14:22

Srbin I.M. iz okoline Leposavića kojeg su pripadnici tzv kosovske policije zaustavili na magistralnom putu u mestu Kajkovo kod Leposavića tvrdi da ga je pretukla patrola koja ga je zaustavila i da je zbog toga morao da potraži medicinsku pomoć u Domu zdravlja u Leposaviću

foto d.z.

Srbin I.M. iz okoline Leposavića kojeg su pripadnici tzv kosovske policije zaustavili na magistralnom putu u mestu Kajkovo kod Leposavića tvrdi da ga je pretukla patrola koja ga je zaustavila i da je zbog toga morao da potraži medicinsku pomoć u Domu zdravlja u Leposaviću.

Naime, slučaj se dogodio sinoć na putu od Jarinja ka Leposaviću a Srbin I.M. je izjavio da su pripadnici tzv ksoovske policije odmah po zaustavljanju bili grubi prema njemu i da su ga pretukli odmah po zaustavljanju. -Nakon saslušanja u policiji morao sam da potražim medicinsku pomoć-kazao je I.M. moleći medije da ne otkrivaju njegov puni identitet.

Inače, slučaj privođenja ovog sredovečnog Srbina potvrdila je i policija.

Zamenik komandira za region Sever, Veton Eljšani rekao je da se osobi I. M. na teret stavlja krivično delo ometanje službenog lica u obavljanju dužnosti.Prema njegovim rečima osumnjičeni je priveden jer nije poslušao naređenja policajaca koji su se bavili saobraćajnom nesrećom i svojim automobilom udario u službeni policijski automobil pričinivši materijalnu štetu.

- Nakon obavljenog razgovora, osumnjičeni je odlukom tužioca pušten u redovan postupak - navodi se u izveštaju tzv ksoovske policije.

BONUS VIDEO

Pogledajte više