MILOŠ JOVANOVIĆ IMA ZADATAK DA GLUMI PATRIOTU Terzić: NJegov posao je da napravi zamku za nacionalno opredeljene birače

Novosti onlajn

10. 11. 2023. u 17:31

MILOŠ Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke podsetio je da je glas za Miloša Jovanovića, koji se predstavlja kao lažni patriota, zapravo glas za Dragana Đilasa.

Foto: Srpska napredna stranka

Miloš Jovanović kao "desna ruka" Dragana Đilasa u najprljavijoj kampanji koja se putem tajkunskih glasila vodi protiv Aleksandra Vučića i članova njegove porodice, ima zadatak da glumi patriotu i tako napravi zamku za nacionalno opredeljene birače, po licenci trećih sekretara političkih odeljenja američke i britanske ambasade. I sada je kristalno jasno svima u Srbiji da je glas za Miloša Jovanovića glas za Dragana Đilasa.

Kako cilj ne bira sredstva na udaru tajkuna, građanista i lažnih patriota je i maloletni sin Aleksandra Vučića. I to je jedina politika koju svi oni nude, dok ponosno stoje iza Dragana Đilasa, kako bi od Srbije napravili svoju privatnu prćiju, kakvu smo imali pod njihovom vlašću u periodu od 2000. do 2012. godine. Nema tu nikakve ideologije, politike i principa, već samo ogoljena borba za vlast i fotelju. A već su jednom lažne patriote i lažni građanisti u oktobru dvehiljadite podigli Srbiju za glupost i nikada više.

I dok je u to vreme Đilasova desna kolona trgovala srpskim interesima po pitanju KiM, Jovanović je sa pozicije savetnika ministra za KiM bežao od odgovornosti i nemo posmatrao kako se pregovori o našem najvažnijem državnom pitanju izmeštaju iz sistema UN u sistem EU. Sada je zarad gostovanja na tajkunskim medijima zaboravio i na srpske vrednosti na KiM i na Srebrenicu i na Republiku Srpsku. Sve se svelo na "tehničku" Vladu sa drugosrbijancima gde im je kako kaže Jovanović i tri meseca dovoljno da po već viđenom receptu, sprovedu veliku pljačku Srbije.

A kako su u svoje vreme Jovanović i Đilas stvarali pravnu državu najbolje svedoči njihova užasna reforma pravosuđa, koja je građane koštala 44 miliona evra, kada je skoro hiljadu sudija u jednom danu ostalo na ulici i bez posla. Cilj te "reforme" je bio da se zaštite milioni koje je muntajući sekundama iz budžeta pokrao Dragan Đilas novi i stari šef Miloša Jovanovića.

Jedini uslov za poziciju u vreme bivšeg režima bila je partijska knjižica i shodno tome jasno je da kada, Miloš Jovanović govori o korupciji da tu pre svega autoprojektuje sve o sebi i svom šefu Draganu Đilasu, koji je u periodu dok je bio ministar i gradonačelnik zaobilazio zakon, sud i na nelegalan način na muci i nesreći srpskog naroda, stekao enormno bogatstvo.

Zato je sudbinski važno da 17. decembra građani Srbije podrže Srpsku naprednu stranku, tačnije jedinu prosrpsku listu kako se Đilasove štetočine i korisni idioti stranih ambasada, nikada više ne bi vratili na vlast, jer u tom slučaju od Srbije ništa neće ostati.

BONUS VIDEO: VUČIĆEVE PORUKE IZ PIROTA: Nikoga se ne plašimo - Ljudi su naša najveća snaga

Pogledajte više