PROTEST PROZAPADNE OPOZICIJE: Na protestu govorio Kokanović koji je pretio prolivanjem krvi pre par dana

Novosti online 29. 07. 2023. u 20:08 >> 21:27

DANAS je održan trinaesti po redu protest prozapadne opozicije pod nazivom "Srbija protiv nasilja".

Foto: Novosti

Pretio prolivanjem krvi, a sad govori na protestu

Zlatko Kokanović iz "Ne damo Jadar" koji je govorio na protestu koji se predstavlja kao protest protiv nasilja, pre par dana pretio je upravo nasiljem i prolivanjem krvi.

Naime, on je održao konferenciju za novinare na temu zakona o planiranju i izgradnji. Tada je izjavio da on želi da javnost upozna sa "posledicama" primene ovog zakona, uzgred navodeći da će se od toga braniti čak iako "treba krv da se prolije".

Ćuta preti nasiljem

Aleksandar Jovanović Ćuta, organizator tzv. protesta protiv nasilja, uputio je uvrede na račun tužilaca a onda im i zapretio odmazdom ako dođu na vlast:

- Tužilaštvo je institucija u kojoj vlada najveća prostitucija! Dolovac vrši veće nasilje čak i od ovih tragedija (u Ribnikaru i Mladenovcu)! Svi oni koji misle da će biti zaboravljeni kad dođe do smene vlasti, moja poruka je da sigurno neće - zapretio je.

Stigli do Republičkog javnog tužilaštva

Demonstranti su stigli do Republičkog javnog tužilaštva. Kako je najavljeno na N1 tu se očekuje obraćanje Zlatka Kokanovića predsednika udruženja "Ne damo Jadar".

Krenuli u šetnju

Demonstranti predvođeni prozapadnom opozicijom krenuli su u šetnju od Narodne skupštine do Republičkog javnog tužilaštva.

Političari na protestu

Na protestu su pristigli političari među kojima je Zoran Lutovac iz DS i Ratomir Lazović iz "Ne davimo Beograd", Aleksandar Jovanović Ćuta, Miroslav Aleksić, Boris Tadić, Borislav Novaković, Srđan Milivojević...

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Pogledajte više