VUČIĆ O ZAHTEVU ZA SMENU BRATISLAVA GAŠIĆA: Žele da smene jednog od najboljih od nas, zbog čega?

Novosti online 04. 06. 2023. u 12:42

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na zahtev opozicije za smenu ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

- Što se tiče Bratislava Gašića, reći ću, nikada ne bih dozvolio njegovu smenu. Žele da smene jednog od najboljih od nas, zbog čega? Policija nije mogla da spreči tragediju u Ribnikaru, policija je svoj posao uradila. Ne postoji niko u svetu ko bi optužio svoju policiju i državno rukovodstvo za tako nešto. A da ne govorim o pozivanju na proteste. To će ući u istoriju i anale beščašća. Kao što će u istoriju gluposti ući protesti tokom korone, kada su upadali u Skupštinu, zato što hoćemo da sačuvamo živote - ističe predsednik i dodao:

- Znate li koliki trud ulaže Bratislav Gašić u policiju. Vidite kako sve ovo izgleda. Zašto da bude smenjen, zato što je to nečiji hir?

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas manifestaciji povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije. Nakon manifestacije predsednik se obratio građanima, a više o tome čitajte KLIKOM OVDE!

Pogledajte više