PREDSEDNIK NAM JE DAO NADU: Umetnik iz Štrpca sa porodicom krenuo za Beograd

Novosti online 26. 05. 2023. u 06:33

OKO 20 autobusa iz svih mesta u Štrpcu noćas je posle ponoći krenulo put Beograda. Srbi iz najudaljenije srpske enklave preći će oko 450 kilometara kako bi podržali predsednika Aleksandra Vučića na skupu „Srbija nade“.

Foto: Novosti

Zoran Popović, umetnik iz Štrpca, kaže da je on sa porodicom krenuo kao podrška predsedniku, a da je u stvari predsednik Vučić zapravo podrška narodu s KiM.

- Idem na protest podrške predsedniku, ja i moja porodica. Sve mi se čini da je predsednik dobar domaćin koji nam je dao nadu, a nada je ključna za ostanak i zato želim da ta nada ostane u nama. Mislim da nam je Vučić do sada pružao nadu kao odgovoran predsednik, on ume sa svima i sa strancima posebno u ovim ključnim vremenima kada su pritisle velike sile. Idemo kao podrška njemu, a u stvari je on podrška nama. Ko ne zna njegovu biografiju, trebalo bi da vidi da je on čovek stvarno veliki patriota – poručio je pred put Popović.

Ivica Ivanović iz sela Berevce pozvao je pred put sve ljude dobre volje da se pridruže na mitingu.

-  Dobrovoljno idem na ovaj naš jedinstveni miting da podržim našeg predsednika Aleksandra Vučića i pozvao bih i druge ljude dobre volje da iskažemo podršku našem predsedniku.

Pogledajte više