MARINIKA DIRIGUJE PROTESTIMA: Opozicija izdaje nove instrukcije "poljoprivrednicima" (FOTO)

Novosti Onlajn

18. 05. 2023. u 13:26

POLjOPRIVREDNICI danima protestuju širom Srbije nakon što su predstavnici više poljoprivrednih udruženja u ponedeljak razgovarali u Vladi Srbije sa premijerkom Anom Brnabić i predsednikom Odbora za poljoprivredu i Narodne seljačke stranke Marijanom Rističevićem, a posle sastanka su izjavili da nisu zadovoljni razgovorom jer, kako su rekli, nije ispunjen nijedan njihov zahtev.

Foto: Novosti

Predsednik Aleksandar Vučić govorio je posle sednice predsedništva SNS o ovoj temi, rekavši da želi da priča sa svim poljoprivrednicima, ali ne i sa onima koji cepaju srpske zastave i ubacuju dimne bombe u zgrade institucija, misleći na određene predstavnike opozicije.

Međutim, da opozicija diriguje ovim protestima pokazuje i slika sa današnjeg skupa na kojoj se vidi da su ljudi okupljeni oko Marinike Tepić.

Podsetimo, danas je predsednik Vučić nakon otvaranja fabrike Nidek izjavio da će biti skoro 80 milijardi ulaganja u poljoprivredu, a da će premije za mleko biti 19 dinara, dok će povećanje subvencija po grlu biti 40 hiljada dinara.

 

Foto: Novosti

Pogledajte više