NJEMU JE BAŠ SMEŠNO: Sramno ponašanje Lutovca na političkom protestu u danima kada Srbija tuguje

Novosti onlajn

12. 05. 2023. u 18:27

GRAĐANE Srbije, a pre svega građane Beograda danas očekuje pravi košmar zbog protesta dela opozicije koja planira da, mimo svih propisa, blokira "Gazelu".

Novosti

Njihovo okupljanje počelo je ispred Narodne skupštine. 

Među okupljenima je i Zoran Lutovac, koji se smeje, iako Srbija već danima tuguje za ubijenom decom u dva velika masakra koja su se dogodila pre samo nedelju dana. 

Novosti

Šta žele organizatori protesta?

Pakao za građane počinje u 19 časova kada su politički predstavnici koji organizuju proteste najavili blokadu ove važne saobraćajnice. Njihov plan je da sa maltretiranjem građana krenu u najvećem saobraćajnom špicu u popodnevnim časovima kada se narod vraća kući sa posla.

Iako svesni da su blokada "Gazele" i izlazak na auto-put krivično delo jer se radi o međunarodnom auto-putu, to ih ne sprečava u nameri da naprave haos u saobraćaju.

Plan tog dela opozicije je da pročitaju saopštenje MUP-a koje su dobili pre dva dana, u kome piše da je blokiranje "Gazele" krivično delo, a onda da okupljene navedu da skandiraju kako bi im to bilo opravdanje zbog čega blokiraju međunarodni auto-put.

Nasilje i ulica su sredstvo opozicije kojim hoće da nateraju Srbiji da stane

Pogledajte više