DA LI MISLI NA BRKIĆA? Milivojević predlaže da oni vladaju Srbijom

Novosti online 09. 05. 2023. u 15:28

SRĐAN Milivojević, koji je zvanični organizator jučerašnjeg protesta opozicionih stranaka, pita se "ko posle Vučića" i preporučuje organizatore protesta, među kojima su on, Milovan Brkić ili Jova Bakića.

Foto: Printskrin RTS

Na stranu što uveličava broj ljudi koji su bili na protestu i navodi cifru koja je sedam puta veća, Milivojević ima i "zanimljiv" predlog ko bi mogao da nasledi Vučića.

Postavlja se pitanje, da li je među tim "najboljim naslednicima" i Milovan Brkić, koji je pretio ubistvom predsedniku države.


Milivojević je juče jasno potvrdio da se ne radi ni o kakvom protestu protiv nasilja već da je cilj protesta isključivo politički.

- Vučiću, odlazi - bila je poruka koju je Milivojević izgovorio na kraju jučerašnjih protesta.

Milivojević se "proslavio" time što je javno izrekao da će deca i brat predsednika Vučića biti pronađeni u šahtu kao ubijeni lider Libije Moamer Gadafi. Milivojević koji je, takođe, tražio oslobađanje čoveka koji je pozvao na ubistvo predsednika - i državni udar Dejana Petra Zlatanovića, sada je zvanični organizator tobožnjeg protesta protiv nasilja.

Na jučerašnjem protestu Milovan Brkić pretio je ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- Desiće se to što se desiti mora. Kakva protestna šetnja? Mi treba da uđemo prema skupštini, da uhvatimo idiota i da mu otkinemo glavu - kazao je Brkić.

Žele krv po ulicama Beograda

Jovo Bakić u današnjoj izjavi za N1 potvrdio je da opozicija i njihove pristalice žele krv po ulicama Beograda.

- Upotrebili su reči koje sam rekao pre nekoliko godina, iza kojih stojim i danas. Ja bih zaista voleo da ih jurim po ulicama i mislim da će se to i desiti, makar ja ne bio tu, možda me smrt pretekne… Oni će biti jureni po ulicama. To je više nego izvesno. Kažem i danas to što sam rekao pre nekoliko godina, ali oni da bi montirali su iskoristili moje reči za taj mali uradak propagandni - istakao je Bakić za N1.

Pogledajte više