TOMIĆ: "Jeremić obožava da služi belosvetskim kriminalcima"

Novosti onlajn

20. 04. 2023. u 17:38

ZORAN Tomić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasio se novim saopštenjem o Vuku Jeremiću i njegovom političkom delovanju.

Foto: SNS

"Opozicija najviše voli da priča o svom ličnom iskustvu, tako i Vuk Jeremić kad god želi da napadne Aleksandra Vučića kako navodno radi protiv interesa Srbije, uvek se priseti svog političkog rada i kako je Srbiji j*** majku. To je najponosniji trenutak u njegovoj političkoj karijeri, od kad se vinuo u svetske vode korupcije i kriminala. Danas obožava da služi belosvetskim kriminalcima sa kojima je maher u kreiranju afera o kojima će svet još dugo pričati. Poznat je i po tome da svoje drugare kriminalce voli da izdaje, pa su tako danas Patrik Ho i Emilio Lozoja iza rešetaka, a slična sudbina se smeši i drugim njegovim drugarima po kriminalu.

Patriotske priče koje prodaje preko tajkunskih medija i društvenih mreža su samo to, priče. Za Kosovo i Metohiju nije umeo da se bori ni kao savetnik najneponosnijeg predsednika Srbije Borisa Tadića, njegovog mentora iz srednjoškolskih dana, a nešto se ni kao ministar spoljnih poslova nije pokazao. Uspeo je svoju diplomu fizičara da obesmisli i to sa Kembridža, a potom pred Međunarodnim sudom pravde svu borbu koju su Srbi sa Kosova i Metohije vodili bacio je u vodu svojim glupim pitanje. Inače, znao je odlično odgovor na svoje pitanje ali za to nije mario. Tad je bilo važno izboriti se da SAD ne prizna lažnu državu kako bi njegov mentor pobedio na izborima. Posle Srbije kad se vinuo u svetsku političku karijeru mislili smo da će poziciju koristiti i boriti se za Srbiju, ali ne lični interes, stan u Njujorku i lagodan život su mu bili i ostali prioriteti.

Napada Aleksandra Vučića da je strani poslušnik i da Srbiju servira na tacni drugima, a u borbi za očuvanje Kosova i Metohije Jeremić obezbedio NULA povučenih priznanja, a Vučić 28 i tu neće biti kraj. Jeremić obezbedio Prištinskim separatistima sporazum kojim se postavljaju granični prelazi između Srba iz pokrajine i Srba u centralnoj Srbiji kojim je otvorio dodatno probleme da se reši problem Kosova i Metohije. Aleksandar Vučić je obezbedio Briselski sporazum iz 2013. godine 10 godina mira i uslova da se za naše Kosovo i Metohiju borimo, da naš narod opstane na svojim ognjištima i tim sporazumom obezbedio je podršku velikih sila da se tiranija Prištine polako obuzda. Ako je taj sporazum loš po nas, onda zašto Kurti beži od formiranja Zajednice srpskih opština, zašto beži od poštovanja tog sporazuma i uporno se poziva na onaj iz 2011. godine koji je kreacija kvazifizičara? Napada Vučića da će i Republiku Srpsku prodati, a za vreme Jeremića nikad lošije odnose sa našim narodom nismo imali u tom entitetu Bosne i Hercegovine. Zahvaljujući Vučiću Srbija je danas uz Republiku Srpsku i dokazuje delima i projektima da je uz svoj narod u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Srbija danas vodi računa o svom narodu ma gde on živi!

Sad Jeremić putuje kombi strankom po Srbiji i traži potpise građana za referendum na kome je jasno kao dan da niko u Srbiji neće dozvoliti da Kosovo i Metohija budu samostalni, počevši od samog Aleksandra Vučića koji taj stav nije menjao ni pre izbora, a ni potom apsolutne pobede na predsedničkim izborima. Svoju politiku on neće menjati ni po čijem zahtevu, ali će uvek interese Srbije i njenih građana stavljati na prvom mestu. Dok se Jeremić borio da ostane upamćen kao najveći glupan u političkom životu Srbije, koji je sve spreman da proda zarad čaše viskija i debelog tompusa, Vučić će ostati upamćen kao graditelj Srbije i borac za njen opstanak i jačanje. Narodna umotvorima kaže da vuk dlaku menja, ali ćud nikad, zašto bi u tom smislu Vuk Jeremić promenio sebe i ne bi ponovo hteo Srbiji majku da j***?", navodi Tomić u saopštenju. 

Pogledajte više