ŠTA DA KAŽEM ĆERKICI KOJA SVAKI DAN TRAŽI OCA? Supruga ranjenog Jovanovića se kroz suze obratila predsedniku Vučiću: Šta smo skrivili?

Novosti onlajn

13. 04. 2023. u 12:48

TOKOM razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Srbima sa KiM, predsedniku se obratila Marina Jovanović, žena upucanog Milana Jovanovića.

Foto: Printskrin

- Pucali su na nevinog čoveka, oprostite, to je jače od mene. Milimetri su delili od toga da moja deca ostanu bez oca, a ja bez muža. Ali traume će ostati večne. Zašto su nas napali, šta smo mi skrivili. Ćerkica od 3 godine svaku noć plače i ujutru traži oca. Šta njoj da kažem? Juče sam pokrenula peticiju da se uklone svi specijalci sa KiM. Takođe želim da se zahvalim državi Srbiji i vama koji ste nam pružili podršku. Samo da pitam, koliko krvi treba da se prolije da bi se ovo zaustavilo. Ja sam izbegla iz Obilića, i danas sve to isto preživljavaju moja deca - rekla je Marina kroz suze.

Vučić je poručio Marini Jovanović da njen suprug nije kriv, i da razularena banda puca po nalogu, da bi mogli da izazivaju provokacije, kako bi se Kurti predstavljao kao Zelenski.

- I da nas uvuku u sukob sa NATO, a da onda oslobađaju ceo svet od ruskih sluga. To je ceo smisao svega što rade. A mi možemo da se oslonimo samo na sebe i na svoju Srbiju. Niko neće da nam pomogne, baš kao što ih nije bilo 1999. godine, ni mnogih drugih godina.

Pogledajte više