SESTRA RANJENOG SRBINA NA KiM ZA "NOVOSTI": Vozio je ranjen kako bi došao do doktora

D. Z. 11. 04. 2023. u 12:10

MILAN je srećom stabilno i sada je na dijagnostici, ali smo mi u šoku.

foto privatna arhiva

Ovim rečima Nadica Fićović (45) iz Zvečana, sestra Milana Jovanovića (38) na kojeg su sinoć kod Bistričkog mosta pucali pripadnici specijalne policije Rosu, opisuje sadašnje stanje svog brata ali i porodice koja još uvek ne može da veruje šta se sinoć dogodilo.

I dok pojašnjava da se Milan vraćao iz Leposavića za Zvečan gde živi sa porodicom - suprugom Marinom (38) i troje dece, Teodorom (14), Sašom (12) i dvoipogodišnjom Helenom, sestra Nadica koja je zaposlena u bolnici u Mitrovici kaže da je odmah po pozivu sinoć došla u ustanovu gde je zatekla ranjenog brata koji joj je ispričao šta je doživeo.

- Objasnio mi je da se vraćao iz Leposavića i kada je krenuo preko Bistričkog mosta. začuo je pucnje ali i osetio ranu u predelu ramena. Vozio je i dalje u nameri da ode do Doma zdravlja Zvečan, ali se onesvestio u kolima pored puta. Iako se dalje ne seća šta je bilo, pretpostavljamo da je neko od prolaznika pozvao Hitnu pomoć koja ga je dovezla do bolnice u Mitrovici - navodi Milanova sestra Nadica dok pojašnjava da se njen brat bavi taksiranjem kako bi prehranio porodicu, ali da mu je auto od metaka izrešetan.

Pogledajte više