SRPSKA LISTA O NAPADIMA OPOZICIJE: "Nastavljaju da lažu i udaraju na Vučića, a ni reč da kažu protiv Kurtija"

Novosti online

28. 02. 2023. u 15:18

SRPSKA lista je danas reagovala povodom napada opozicije na predsednika Aleksandra Vučića, nakon sastanka u Briselu.

Foto: SL

- Nakon što je kvazi opoziciji u Beogradu propala nada da će predsednik Vučić potpisati kapitulaciju i predati Kosovo i Metohiju, sada umesto izvinjenja Goran Bogdanović, koji živi u Beogradu, koji se lažno predstavlja da živi u Leposaviću, Rada Trajković koja živi na Savskom vencu, a predstavlja se kao predstavnik Srba sa Kosova i Metohije, Boško Obradović koji se lažno predstavlja patriotom a sve radi protiv interesa srpskog naroda, Miloš Jovanović, koji se lažno predstavlja kao Srbin, a krije da je i Francuz i svi njima slični nastavljaju da lažu i napadaju predsednika Vučića a ni reč da kažu protiv Kurtija, ili onih koji su stvorili i snažno podržavaju nezavisno Kosovo - navode iz Srpske liste.

Iz SL ističe da opozicija bira da sa strane šibicari i gleda kako da se domogne fotelja, i na leđa predsednika Vučića postavi još više tereta, a neki da mu i oderu kožu sa leđa.

- Da stvar bude gora, jedini tračak nade za Srbe na Kosovu i Metohiji, Zajednicu srpskih opština nabrojani jahači apokalipse nazivaju porazom, predstavljajući je kao nešto što ne treba Srbima na ovim prostorima ponavljajući reči Aljbina Kurtija. Srpski narod na Kosovu i Metohiji i Srpska lista kao legalan i legitiman predstavnik pružaju punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da nastavi borbu za formiranje Zajednice srpskih  opština u skladi sa dogovorom iz 2013. i 2015. godine kako bi imali krovnu instituciju srpskog naroda koja će zaštiti pojedinačna i kolektivna prava srpskog naroda i stvoriti uslove za opstanak, ostanak i povratak srpskog naroda na Kosovo i Metohiju - zaključuju iz Srpske liste.

BONUS VIDEO: OTIMAJU NAM DEDOVINU, A VREBAJU I SNAJPERIMA - Srbi kod Leposavića odlučni u nameri da odbrane svoje

Pogledajte više