SRBIN KOJI JE PRIMIO KURTIJEV METAK ZA "NOVOSTI": Prisustvovao sam sednici o KiM - ono je velika sramota opozicije

V. N.

03. 02. 2023. u 09:35

SREĆKO Sofronijević, koji je 13. oktobra 2021. godine primio Kurtijev metak, juče je prisustvovao sednici Skupštine Srbije, kad su predstavnici opozicije pravili haos.

Foto: Novosti

- Zaista sam kao Srbin s Kosova i Metohije šokiran jučerašnjim haosom i pokušajem nasilja koji su neki neodgovorni političari iz opozicije napravili u Skupštini Srbije. To je njihova velika sramota! Nama Srbima sa Kosova i Metohije treba mir, treba nam sloga i jedinstvo, a ne nasilje i podele. Kome one ružne scene juče idu u prilog? Nama Srbima sa KiM sigurno ne treba, nikakvo dobro od toga juče nismo imali - kaže Sofronijević za "Novosti".

Foto P. Milošević

- Važno je da smo i juče videli podršku naše države Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, naše Kancelarije i direktora Petkovića, a ovi neodgovirni što gledaju samo svoje interese ne zaslužuju našu pažnju - dodaje Sofronijević.

On dodaje da će i danas biti u Skupštini Srbije.

- Biću sa svojom braćom sa Kosova i Metohije i Srpske liste na čelu sa Milanom Radoičićem koga Priština i Kurti napadaju isto kao što ga napadaju neki naši opozicionari. To vam sve dovoljno govori ko najviše radi za nas i naš ostanak i opstanak na Kosmetu - kaže Sofronijević.

Pogledajte više