JEDNOGLASNO: Ivan Isailović izabran za predsednika opštinskog odbora SNS u Krupnju

Novosti online 29. 01. 2023. u 20:02

NA izbornoj Skupštini opštinskog odbora Srpske napredne stranke Krupanj, održanoj večeras u prostorijama te partije, za predsednika je izabran dosadašnji poverenik OO SNS u Krupnju i predsednik opštine Krupanj Ivan Isailović, a koga su jednoglasno podržala 53 delegata.

Foto: SNS

Izabrani predsednik opštinskog odbora SNS u Krupnju Ivan Isailović zahvalio se prisutnima na ukazanom poverenju istakavši da će i u narednim periodu nastaviti da radi na napretku i prosperitetu Krupnja.

"Ovo jeste odgovornost i briga, ali ne sumnjam i ne brinem za budućnost države i svakog mesta u Srbiji sve dok sledimo politiku našeg predsednika Aleksandra Vučića. Siguran sam da ćemo suočeni sa izazovima raditi još više i bolje kako bi svim našim građanima obezbedili bolji i kvalitetniji život."

Izbornoj Skupštini opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Krupnju  prisustvovali su i članovi glavnog odbora Srpske napredne stranke Boban Birmančević i Željko Marjanović.

Boban Birmančević čestitao je Isailoviću na izboru poručivši da je prva i velika pobeda ovog odbora to što imamo jednog kandidata i što smo kao opstinski odbor shvatili i značaj trenutka i situaciju u kojoj se nalazi i SNS i država Srbija i da, upravo, to jedinstvo pokazuje zrelost svih nas.

"Rezultati proteklog rada u Krupnju su, itekako, vidljivi i za svaku pohvalu je to što je do sada opština Krupanj dobila preko 140 kilometara asfaltiranih puteva." - rekao je u svom obraćanju gospodin Birmančević.

Pogledajte više