MINISTRI VLADE SRBIJE GRAĐANIMA ČESTITALI NOVU 2023. GODINU: "Da nam ova godina bude godina mira i napretka"

Novosti onlajn

31. 12. 2022. u 11:46

PREDSEDNICA Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, kao i ministri čestitali su građanima Novu 2023. godinu.

Foto A. Stanković

- Svim građanima Republike Srbije čestitam Novu godinu sa željom da, pre svega, donese dobro zdravlje, uspeh i sreću - navela je Brnabić.

Ukazala je da je godinu za nama obeležila nestabilnost u regionu i u celom svetu, ali da smo, uprkos svim izazovima, uspeli da sačuvamo mir, ekonomsku stabilnost i da nastavimo da radimo na kapitalnim infrastrukturnim i drugim projektima, da menjamo sliku naše zemlje i kvalitet života za sve građane.

- Želim da nam Nova godina donese više stabilnosti kako bismo sa novom energijom nastavili da radimo, da stvaramo novu i drugačiju Srbiju i bolju budućnost za sve građane našeg regiona. Nadam se da će nas duh praznika podsetiti da su upravo porodica i prijatelji najveće bogatstvo i da će nam dati dobru energiju za lična i profesionalna dostignuća u Novoj godini - poručila je Brnabić.

Ministar privrede u vladi Republike Srbije Rade Basta čestitao je građanima Novu godinu i predstojeće praznike.

- Čuvajte vaše prijatelje, ostanite verni svojim principima, živite strastveno i punim plućima. Iskusite nove stvari. Volite i budite voljeni. Srećna Nova godina! - napisao je Basta na svom Instagram profilu.

Ministar informisanja i telekominikacija Mihailo Jovanović objavio je čestitku za Novu godinu.

- Svim građankama i građanima Republike Srbije čestitam novogodišnje i božićne praznike. Neka 2023. godina koja je pred nama bude godina mira, jedinstva i celokupnog napretka naše zemlje! - napisao je ministar Jovanović na svom Instagram profilu.

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević je, takođe, na svom Instagram nalogu građanima Srbije čestitao Novu godinu i Božić.

Foto: Printskrin/Instagram/đmilicevic

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Aleksandar Martinović čestitao je građanima Srbije predstojeće novogodišnje praznike i poželeo im dobro zdravlje i mir u 2023. godini.

- Svim građanima Srbije želim da im Nova godina, kao simbol novog početka, donese dobro zdravlje, mir i prosperitet. Iza sebe ostavljamo godinu u kojoj smo, uprkos svim izazovima i brigama, ponovo ostvarili vidljive rezultate, opravdali ukazano poverenje građana i postavili čvrste temelje za dalji razvoj naše države. Pred nama je još puno posla i velika odgovornost da radimo u najboljem interesu građana i obezbedimo im bolje uslove za život, a očuvanje mira i stabilnosti ostaje naš imperativ - naveo je Martinović.

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave će, kako je rekao, i u budućnosti biti pouzdan partner svim gradovima i opštinama.

- Nastavljamo da reformišemo i digitalizujemo javnu upravu i unapređujemo kvalitet usluga za građane, koji su glavni motiv i pokretač svih reformskih procesa. Zajedništo je osnovni princip za opstanak i napredak društva, zato je važno da se i u narednom periodu vodimo načelima solidarnosti i uzajamnog poštovanja - poručio je ministar.

Pogledajte više