"GOSPODO, OSTAVITE SE LUKASA" Pevač odgovorio opoziciji - Za vas sam Tito, jogurt ima više procenata masnoće nego vi glasova

Novosti online 26. 10. 2022. u 14:50

POSLE pominjanja pevača Ace Lukasa u negativnom kontekstu od strane opozicije za vreme Posebne sednice Narodne skupštine, pevač im poručuje da se drže svojih muka i jada.

Foto: Novosti

Na komentare opozicije, prvo je odgovorila Ana Brnabić još u parlamentu, kada je rekla da misli da je Aca Lukas više uradio za Srbiju od Borisa Tadića.

- Sigurno je premijerka imala razlog što je to i pomenula i koliko sam obavešten da se neko iz opozicije u nekakvom samo njima opravdanom potcenjivačkom stilu oglasio sa svog mesta, a onda mu je ona odgovorila. A ja ću vam reći samo da za tu „gospodu”, koja misli da je Bogom dana da određuje ko je za šta podoban a ko nije, nisam ni Aca Lukas. Za njih sam Tito! Jednom izabran i do kraja života nereizbran! Dok njih mučenike još nisu ni izabrali, a kako stvari stoje nikad i neće! Gospodo, ostavite se Lukasa, držite se svojih muka i jada i gledajte kako ćete da pređete procenat od 2,8, koliko masnoće ima u jogurtu „Kravica”! Još uvek ste ispod! - poručio je Aca Lukas.

Pogledajte više