"NEĆU BITI MINISTAR U NOVOJ VLADI": Jasan je bio predsednik jedinstvene Srbije

Novosti Onlajn

11. 09. 2022. u 13:32

DRAGAN Marković Palma, predsednik jedinstvene Srbije osvrnuo se na pitanje o ministarskoj poziciji u sastavu nove Vlade.

Dragan Marković Palma / Foto Tanjug

Na pitanje „da li ćete biti ministar u novoj Vladi Srbije“, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je gostujući na televiziji Pink odgovorio „Ne“.

- Niti sam tražio niti mi je neko nudio ministarsko mesto i ja sam uvek govorio da ću raditi za Srbiju kao da imam tri ministarska mesta i tako radim poslednjih 15 godina. Ja živim na selu i bavim se, između ostalih delatnosti i poljoprivredom, pa su me neki možda zbog toga stavili u taj kontekst. Uopšte me ne interesuje da li će nešto i šta dobiti moja koalicija u novoj Vladi Srbije, ja hoću Srbija da dobije i kako da se oslobodimo svakodnevnih pritisaka od Kosova i Metohije do uvođenja sankcija Rusiji, a Srbija niti će priznati takozvano nezavisno Kosovo niti će uvesti sankcije Rusiji. - rekao je Marković i dodao:

Foto: Tanjug

 

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić svakoga dana se bori kako bi predstojeću zimu dočekali spremni i čak i bolje nego neke evropske države poput Nemačke. Ja sam siguran da ćemo mi imati manje problema, jer smo već obezbedili i gas i struju i sve ono što je neophodno kako bi predstojeću zimu pregrmili. I svaka čast predsedniku Vučiću za svakodnevnu borbu. Danas je u Emiratima, sutra u Sloveniji, za koji dan u Njujorku na sednici Generalne skupštine Ujeidnjenih nacija i ono što je bitno je da svako njegovo putovanje donosi rezultat za Srbiju i nije on slučajno pobedio u prvom krugu predsedničkih izbora - kazao je predsednik Jedinstvene Srbije

BONUS VIDEO: Na Gazimestanu, gde ne staje divlja gradnja

Pogledajte više