MALI ODGOVORIO MARINIKI: Ana Brnabić jeste fenomen, ali u tome što je uspela da postigne sjajne rezultate za našu zemlju i za njene građane

Novosti online 29. 08. 2022. u 12:38

SRAMNO je što se Marinika Tepić drznula da komentariše rad mandatara za sastav nove Vlade Ane Brnabić, koja je u najtežim vremenima za ceo svet u poslednjih nekoliko godina uspešno vodila Vladu Srbije, napisao je na Instagramu ministar finansija Siniša Mali.

Foto: Tanjug/N. Skenderija

- Laži Marinike Tepić ne menjaju činjenicu da nam je javni dug u potpunosti pod kontrolom i ispod nivoa Mastrihta, da smo likvidni i pored svih izdvajanja za energenete, da imamo stopu nezaposlenosti manju nego pre početka pandemije korona virusa, da smo u periodu od početka godine pa do 20. avgusta imali priliv stranih direktnih investicija 2,4 milijarde evra, da povećavamo plate i penzije i minimalnu cenu rada. Tako da, slažem se sa Marinikom Tepić da Ana Brnabić jeste fenomen, ali u tome što je, zahvaljujući svojim sposobnostima i marljivom radu, uspela da, zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, postigne neke sjajne rezultate za našu zemlju i za njene građane - kazao je Mali i dodao:

- Ponosan sam što će takva osoba nastaviti da vodi Vladu, pogotovo u narednim mesecima koji nimalo neće biti laki. A što se tiče Marinike Tepić, njoj ne ide od ruke ni komentarisanje kokošaka u Moraviću, a kamoli visoka politika - zaključio je Mali.

Pogledajte više