VUČIĆ O NAPADIMA HRVATSKIH MEDIJA: Čim me oni napadaju, znam da radim nešto dobro za svoj narod i zemlju (VIDEO)

Novosti online 22. 07. 2022. u 16:31

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je to što su hrvatski mediji prikaz naoružanja egipatskom predsedniku nazvali "divljanjem".

Foto: MUP

- A kako sam to divljao juče? Tako što sam rekao da ćemo da nastavimo da izvozimo oružje? Pa nego šta ćemo. Je l' vi hoćete da mi uništimo našu namensku industriju ili hoćete da ona radi sve bolje? Evo da ih obavestim sada, uložićemo u narednom periodu još 100 miliona evra u namensku. Ne razumem? Šta je to što vi želite? Nije divljanje samo ukoliko bih počeo da govorim "Za dom spremni", a to mi ne pada na pamet! Kao što neću izgovarati ni druge fašističke ili nacističke pozdrave - rekao je Vučić i dodao:

- Pošto to neću da izgovorim, sve drugo što kažem ili uradim za njih je divljanje. Nemam problem sa tim. Oni su napisali toliko tekstova o meni da ja mislim da o svim Srbima zajedno nikada nisu napisali. Uveren sam da će moji unuci i praunuci da se ponose svojim dedom i pradedom kada to postanu istorijske činjenice da nikada niko nije toliki prostor dobio i da im je jedan, običan, mali Srbin, sin čoveka koji je bio posmrče jer su mu Ustaše ubile oca uspeo da dobije toliku pažnju od Hrvata, a oni kako to reče Vladika Sergije: "Dok oni mene napadaju, ja znam da činim nešto dobro za svoj narodi za svoju zemlju".

Pogledajte više