MINISTAR ALEKSANDAR VULIN: Hoću da sav srpski svet zna da možemo da budemo ponosni na našeg predsednika Vučića

Novosti online 12. 04. 2022. u 23:26

MINISTAR policije i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin oglasio se uoči sutrašnjeg obraćanja predsednika Aleksandra Vučića povodom nastavka napada na Srbiju.

Foto: Tanjug

- Pošto znam šta će predsednik Vučić sutra reći, hoću da sav srpski svet zna da možemo da budemo ponosni na našeg predsednika i na istoriju koju stvara. Prijatelji će se radovati, neprijatelji ljutiti i brinuti i pomalo ludeti. Uostalom, dosta je strpljivo trpeo sav  balkanski ološ i one kojima služe -  izjavio je Aleksandar Vulin.

Podsetimo, posle nabavke kineskih FK-3 protivvazdušnih odbrambenih sistema za našu zemlju, samozvani premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti i predsednik Crne Gore Milo Đukanović krenuli su u propagandnu akciju protiv Srbije.

Milo Đukanović je izjavio da da se Srbija naoružava iz zemalja koje se "pojavljuju kao otvoreni neprijatelji Evrope i NATO-a", iako je Srbija nabavila defanzivni kineski sistem.

Samozvani premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti izjavio je da "to što se Srbija naoružava nije bezbedno po (lažnu državu) Kosovo i region" i da "Srbija to radi jer se plaši da će ostati sama". Kao i Đukanović, Kurti je isto pokušao javnost da dovede u zabludu govoreći o naoružavanju Srbije, iako je FK-3 PVO sistem.

Tim povodom, sutra će u prepodnevnim časovima uslediti odgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Pogledajte više