ČESTITKE IZ HRVATSKE Stanimirović: "Predsedniče Vučiću, vaša pobeda je i pobeda našeg naroda i naše Srbije"

Novosti onlajn

04. 04. 2022. u 10:47

PREDSEDNIK glavne skupštine SDSS-a Vojislav Stanimirović, zajedno sa predstavnicima stranke i čelnicima srpskih institucija na istoku Hrvatske, čestitao je predsedniku Vučiću ubedljivu pobedu u prvom krugu.

Foto: P. Milošević

- Poštovani predsedniče Aleksandre, želimo da Vam čestitamo na sjajnoj izbornoj pobedi već u prvom krugu. Vaša pobeda je i pobeda našeg naroda i naše Srbije. To je pobeda mira i stabilnosti koji su nam svima neophodni u ovim izazovnim vremenima.

 Svi mi Srbi koji živimo van Srbije u Vašoj pobedi vidimo nadu boljih odnosa u čitavom regionu i zaštite položaja svih Srba van Srbije. Pobeda Vas i pobeda SNS-a doneće godine prosperiteta i razvoja našoj Srbiji. 

Važno je da ostanemo ujedinjeni u strateškim opredeljenjima našeg naroda kako u Srbiji, tako u regionu. Nastavak vođenja odgovorne politike doprineće još većoj sabornosti našeg naroda i još boljem nacionalnom jedinstvu. Pošto su ovo osnove vašeg političkog rada, Vaša pobeda je i naša pobeda i pobeda svakog Srbina, živeo on u Srbiji ili van nje. Čestitamo, predsedniče!

Čestitku su pored predsednika Glavne skupštine SDSS-a Vojislava Stanimirovića potpisali i Dejan Drakulić, predsednik Zajedničkog vijeća opština, Dragana Jeckov, potpredsednica SDSS-a, Srđan Jeremić, dožupan Vukovarsko-sremski, i Srđan Kolar, zamenik gradonačelnika Vukovara.

Pogledajte više