VOJISLAV STANIMIROVIĆ PODRŽAO VUČIĆA: Verujemo da će odneti jasnu pobedu u prvom krugu

Novosti online 31. 03. 2022. u 17:16

PREDSEDNIK Glavne skupštine SDSS Vojislav Stanimirović podržao je u pismu Generalnom konzulu Republike Srbije u Vukovaru Aleksandru Nakiću kandidaturu predsednika Aleksandra Vučića na izborima 3. aprila.

Foto: SDSS

- Poštovani Generalni konzule, slobodan sam kao predsednik Glavne skupštine SDSS-a, u Republici Hrvatskoj da Vam se obratim i podržim Vašu jasnu požrtvovanost, opredeljenost i orijentaciju po pitanju zalaganja u izbornim aktivnostima za nadolazeće izbore. Svi Vaši aktivisti i kandidati SNS imaju neopredeljenu i masovnu podršku Vašeg i našeg predsednika Aleksandra Vučića, naveo je Stanimirović.

- Njegovo razumevanje aktuelne političke situacije i događanja vezana za rat među bratskim pravoslavnim narodom, dokazuju zrelost i ozbiljnost u neizvesnim ratnim uslovima među sukobljenim državama, što podrazumeva i tešku situaciju u kojoj se Srbija nalazi. Verujemo da će Aleksandar Vučić iznedriti u prvom krugu izbora jasnu trijumfalnu pobedu, a nakon toga uspešno nastaviti započeti posao obnove, izgradnje i unapređenja Republike Srbije, napisao je Stanimirović.

BONUS VIDEO: Vučić na velikom mitingu u Beogradu

Pogledajte više